Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Gumy stabilizatoru.
- vlastnemec
- vlastnemec
-
Raisidlo77 píše:Pokud je to ještě aktuální, mám doma v krabičce nové originály (na předek), kupované na podzim v BMW. Nechám je za nějakou pěknou cenu, protože mi jsou k ničemu. Rozhodl jsem se pro Eibach sadu silnějších stabíků + polyuretanových silentbloků.
Gumy jsem si sice koupil ale ještě jsem je neměnil. Nejprve si zjistím, jestli to je opravdu stabilizátor a pak bych si je od tebe koupil. Dal bych tam raději origo. Pak se ozvu.Kolik za ně?
-
Hodil jsem se zatím na Bazoš. Postupně tam dávám věci na E53, který z důvodu přestavby mého auta už neupotřebím .. mám tam i OEM nové silentbloky ramen, v dílně se mi válí komplet nové brzdy ATE, obrazovka na díly, přední brzdiče atd.
http://auto.bazos.cz/inzerat/43910065/B ... zatoru.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/43910065/B ... zatoru.php
- vlastnemec
-
Některé radůstky najdeš na Smiedmann- atd. Komponenty na Voton
cenový rozdíl propastný! Je třeba pátrat. Např. sada na výměnu oleje v aut. převodovce, včetně všech komponentů do 2t. Kč s dopravou.
Elit ,Kelly atd. sada bez uzardění mezi 4,5-6,5t. Kvalitu neznám ale ...Voton nabízí velmi slušnou kvalitu,jejich komponenty pro BMW jsou známé a ověřené.
cenový rozdíl propastný! Je třeba pátrat. Např. sada na výměnu oleje v aut. převodovce, včetně všech komponentů do 2t. Kč s dopravou.
Elit ,Kelly atd. sada bez uzardění mezi 4,5-6,5t. Kvalitu neznám ale ...Voton nabízí velmi slušnou kvalitu,jejich komponenty pro BMW jsou známé a ověřené.