Naproti tomu N62 až na zminovanou trubku nežádá nic jiného než olej a benzín.

FenixCZE-INT04 píše:Me by jenom zajimalo, kolik Ti mechanici objektivne videli tech V8. Ja tady z toho vzdycky citim takovy to klasicky cechackovstvi - neznam to, neni to bezny, je to trochu extravagantni - radsi to poplivu.
Samozrejme nevim, jenom me to prijde takovy zvlastni. Protoze to neco malo co jsem si o techhle motorech zjistoval, byly relativne superlativy. S prihlednutim na soucasnou kvalitu motoru BMW.
Kazdopadne jak psali kolegove nademnou - je to hodne o penezich. Pneumatiky, pojisteni, benzin ... to jsou nemale polozky a dokazou hodne potahat za koule)
vlastnemec píše:Hary hary ty zas perlíš
3.0d spotřeba 10l/100km x 29,50 = 295Kč (moje manželka má teď 13l)
6x vstřik 5000 = 30000Kč
1x turbo = 35000Kč
základní servis ropy jako problémy žhavení, kouřivost, DPF,... 30000Kč, neustálý strach co natankuji, co se posere,...
4,4i 4.8i spotřeba 12l/100km v kombinaci s LPG 186Kč
montáž LPG 35000Kč
Budoucí problém trubka v kombinaci opravy všech věcí co se mohou na tomto motoru objevit 40000Kč a do smrti pokoj
Dvakrát větší výkon čisté atmosféry klid a pohoda.
Pro rejpali: mám doma oba motory a kamarádovi jsem celý vánoční večírek vymlouval e61 530d a nakonec si ji koupil nyní v ní lítá 120tis Kč a nemá všechno vyřešeno původní majitel servis jen v BMW.
Mooncalf78 píše:.
cztomik píše:Ahoj jen tak pro zajimavost, co takový 3.0 na lpg? Chtěl bych to na bezne ježdění, spotřebu nedokážu odhadnout ani náhodou. Nyní mam 525xd 61 2009, ale chtěl bych větší posed a možná mensi spotřebu. U té pětky jezdím za 7,5 v průměru, ale mam v tom hlavně dálnice nad 150km/h. Mimo město mužů jezdit za 6 l.