Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Výměna krytů světel X3 E83

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Kolafa »

nezkoušel jste to nekdo měnit? Nebude to nějaky totální šunt? díky http://www.bmwjakes.cz/home/1264-predni ... 3-e83.html
fischpis

#2 Příspěvek od fischpis »

To máš tak zašlý, že přemýšlíš o výměně??? Pokud to nemáš rozbitý, určitě bych to neměnil......... A nevím tvou zkušenost s obchodem BMW Jakeš, ale v mém případě mi poslali špatné led diodové kruhy do světel.... Pánové uplně v pohodě, ochotný, slušný všechno, ale peníze jsem z nich dostával zpět skoro půl roku.......
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Kolafa »

fischpis píše:To máš tak zašlý, že přemýšlíš o výměně??? Pokud to nemáš rozbitý, určitě bych to neměnil......... A nevím tvou zkušenost s obchodem BMW Jakeš, ale v mém případě mi poslali špatné led diodové kruhy do světel.... Pánové uplně v pohodě, ochotný, slušný všechno, ale peníze jsem z nich dostával zpět skoro půl roku.......

cau, nemam to zašlý, ale mam to poměrně dost poďubaný od kamínků a vyleštit to nejde, protože je to dost hluboký a vytvari to před rozsvicenym světlem takovej hnusnej kruh na tom plexiskle .....
fischpis

#4 Příspěvek od fischpis »

Kolafa píše:
fischpis píše:To máš tak zašlý, že přemýšlíš o výměně??? Pokud to nemáš rozbitý, určitě bych to neměnil......... A nevím tvou zkušenost s obchodem BMW Jakeš, ale v mém případě mi poslali špatné led diodové kruhy do světel.... Pánové uplně v pohodě, ochotný, slušný všechno, ale peníze jsem z nich dostával zpět skoro půl roku.......

cau, nemam to zašlý, ale mam to poměrně dost poďubaný od kamínků a vyleštit to nejde, protože je to dost hluboký a vytvari to před rozsvicenym světlem takovej hnusnej kruh na tom plexiskle .....

už sem se lekl že to řešíš jen proto aby to bylo hezčí..... To bych za to prachy jináč nedal..... :mad: Ale pokud to máš pobouchaný, potom to chápu.... Asi bych se té kvality nebál..... Ale zrovna levný to není..... :roll: A taky jde o to aby byly potom oba kryty stejný.... abys neměl jedno luksus čirý a druhý zašmudlaný..... Většinou když něco dělám, tak v páru.... :huh:
Odpovědět