Nejlepší jsou origo, jinak Textar PRO jsou taky v pohodě, ale mysli na to PRO - ty základní stojí zahovno, tak jako u všech značek, na e65 jsem hodil zimermann a spokojenost, ale na e53 budu taky dávat Textar, pokud neseženu origo podrukou.
textar PRO mám nejmín reklamací, zimmermanny sou super, ale zarezají, nejsou vhodná na auta co časteji stojí, ty textary sou super, ale opravdu jen řada PRO
Proč jsem se ptal protože jsem tam dal power ATE a po 9500 se mě při brždění klepe volant jako když jedu po tankodromu. Tak je vyměním za textar PRO a uvidíme . Ate pošlu na reklamaci reklamoval jste někdo?
Než začneš reklamovat, mrkni napřed na zadek dvakrát jsem takhle viděl že kopali zadní a lidi si mysleli že kope předek, jinak vždycky se může stát, reklamací je čím dál více, teď kámošovi odešlo rameno od TRW po 3,5tis km.
jj reklamoval jsem kotouče Zimmermann a trvalo to cca 6 týdnu.... Reklamaci uznali poslali dobropis, vzal jsem místo toho ATE a vypadá že to bude dobrý!!! Co jsem je namontoval, tak se to pomalu začínalo chvět, při došlápnutí to přestalo, ale po cca 8tisících km bys neudržel volant v ruce... Ale od začátku to při jemném brždění houpalo, prostě to bylo cítit že to není ono... a na stk na válcích mi to povrdil s tím že hážo i zadní kotouče, tak jsem to reklamoval komplet....
Tak to jestli ti vrátili groše po třech týdnech, tak to je PECKA!!!! Já na to čekal 5 neděl a jsou lidi co u zimmermanu čekali na vyřízení 3 měsíce.....