Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupě X5 díky za postrehy
- vlastnemec
V první řadě bych se vyhnul áčkám, kámoš tam dělal a historky co povídal byly šílené.
Co by mě asi nejvíce sralo jsou sitze, které nemají lámání, člověk neví jak si sednout.
Dále je sportpaket bude to tvrdé, u e53 je to těžké bez houpavé jak sviňa s tvrdé jak kurva, já jsem na vzduchu ale stejně je to tvrdé.
Chybí zadní výhřev a je tam nějaká chyba, chytře maskují pokusem na budíkách časem, může to být jen hladina vody v ostřikovačích, ale proč by ji nedolili, nebo žárovku nevyměnili?
Co by mě asi nejvíce sralo jsou sitze, které nemají lámání, člověk neví jak si sednout.
Dále je sportpaket bude to tvrdé, u e53 je to těžké bez houpavé jak sviňa s tvrdé jak kurva, já jsem na vzduchu ale stejně je to tvrdé.
Chybí zadní výhřev a je tam nějaká chyba, chytře maskují pokusem na budíkách časem, může to být jen hladina vody v ostřikovačích, ale proč by ji nedolili, nebo žárovku nevyměnili?
- vlastnemec
Z fotek vypadá pěkně, ale fotky taky klamou, stav zjistíš až namístě. Sitzny to stejné, ale je na vzduchu, vzduch je super, ale je třeba zvážit, že jednou budeš dělat přední pytle a ty jsou i s tlumičem počítej min. 15tis ks + další příslušenství, jinak já bych jinak x5 nechtěl i s tímto "strašákem".
Proč by ji nedolili a žárovku nevyměnili? Protože to je v bazarech úplně normální bohužel..o áčkách nemluvě...ale spíš bych to viděl např. na vadný PDC čidlo, to bejvá celkem běžný..já když jsem byl v Teplicích v bazaru pro svojí první X5 v naftě, tak jsem jim ukázal auto, že bych měl zájem, přiběhl týpek, kterej vůbec nevěděl která bije, nastartoval a já koukam ukazatel nádrže na nule, dojezd nula..říkam dojedeme s tím někam vůbec? A týpek říká jó 

O ackach zkusenost byla recena. Ja jsem tam byl parkrat kamaradovi okouknout auto a ani k samotne technice jsem se nedostal a uz jsem byl pryc. Bazar prodava auta, ale zamestnava prodavace s pristupem prodejcu rohliku, to je spatne. Chaos, masakr.
Za druhe bych auto, natoz X5 nekoupil, aniz by mi ji prohledl mechanik zvednutou. Tot muj pristup, poprve jsem se napalil (v Nemecku), zahucel jsem v tom dost financne a podruhe uz proste ne.
Za druhe bych auto, natoz X5 nekoupil, aniz by mi ji prohledl mechanik zvednutou. Tot muj pristup, poprve jsem se napalil (v Nemecku), zahucel jsem v tom dost financne a podruhe uz proste ne.
-
-
- Kontaktovat uživatele:
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to jsou original rávky tak jsou pekelně hnusný - možná tak na zimu
Já mám teda na autě original jiný, možná že na 4.8 dávali jiný, netuším...
K té 4.4 - určitě se hledá líp než 4.8 a ceny jsou podle toho co jsem koukal tak o 100.000 níž než za iS (200-250vs300-350).
V každém případě má to iS oproti 4.4 jen samý výhody (podvozek na vzduchu v základu, hezčí M budíky, design zvenku i zvuk).

K té 4.4 - určitě se hledá líp než 4.8 a ceny jsou podle toho co jsem koukal tak o 100.000 níž než za iS (200-250vs300-350).
V každém případě má to iS oproti 4.4 jen samý výhody (podvozek na vzduchu v základu, hezčí M budíky, design zvenku i zvuk).
- vlastnemec
Jen doplním, že 4,6is je Alpina motor, kde je trochu více věcí jinak než jen vrtání a vzduch před face nikdy neměl včetně is na obou nápravách jen zadek, převodvka ZF, ale bohužel jen pětikvalt, co se týče výbavy tak bude vybavenější, ale zase o moc věcí více v základu tam nebylo. Jo ještě IS není ani nejmenší náznak MPower, ale bylo to udělané jen kvůli porche cayenne, které bylo mnohem výkonější.
Kurňa já Ti tu svoji sedma asi fakt prodám
Kurňa já Ti tu svoji sedma asi fakt prodám