Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 E70 KICK DOWN
-
- vlastnemec
-
- vlastnemec
mi00wa píše:a převodovka podřadí o dva stupně ?
+ mrkni na ten spínač i ropák ho má jako každej automat, jeden známej tam měl víčko od petky - jinak jsem o špatným spínači neslyšel dál už opravdu jen diag a jinak to auto jede normálně? Co DPF to auto se může kvůli tomu dusit, takhle se těžko radí, ldyž dáš plnej napodlahu udělá to něco? V normálu nebo režimu sport to při ostřejší jízdě jede svižně?
-
vlastnemec píše:mi00wa píše:a převodovka podřadí o dva stupně ?
+ mrkni na ten spínač i ropák ho má jako každej automat, jeden známej tam měl víčko od petky - jinak jsem o špatným spínači neslyšel dál už opravdu jen diag a jinak to auto jede normálně? Co DPF to auto se může kvůli tomu dusit, takhle se těžko radí, ldyž dáš plnej napodlahu udělá to něco? V normálu nebo režimu sport to při ostřejší jízdě jede svižně?
jEDE TO NORMALNE KDYZ DAM PLNEJ PLYN TAK TO PODRADI ALE NENI TAM TEK KOPANEC . DPF JSEM MENIL PRED 2 ROKY VYFUK CISTY.I V REZIMU NORMAL I SPORT TO JEDE NORMALNE JEN JAK RIKAM CHYBI TAM TEN KOPANEC CO DA KICK DOWN...
To JaraX : ja pocitam, ze pedroagent vi, jak kickdown provest, tedy proslapnout plyn pres zvyseny odpor az na podlahu, kdyz to drive fungovalo a ted to nedela..?
..opravte me, treba se pletu..jestli to po proslapnuti podradi, coz byva citit minimalne zvysenymi otackami, tak bych v cidle ani ovladani chybu nevideli..tak co treba spatne zamceny, nezamceny , opotrebeny hydrodynamicky menic.?..?
..opravte me, treba se pletu..jestli to po proslapnuti podradi, coz byva citit minimalne zvysenymi otackami, tak bych v cidle ani ovladani chybu nevideli..tak co treba spatne zamceny, nezamceny , opotrebeny hydrodynamicky menic.?..?
-
Ano to lupnuti citi je
Hydrodynamicky menic a sakra to je asi vetsi problem co? Jeste jsem zjistil ze mi to taky moc netopi takze budu menit dva termostaty ale tim to asi nebude ze? Ono drive kdyz jsem dal K.D. tak to razantne zatlacilo do sedadel ale ted to jen zrychli proste tam chybi ten kopanec!!!
Hydrodynamicky menic a sakra to je asi vetsi problem co? Jeste jsem zjistil ze mi to taky moc netopi takze budu menit dva termostaty ale tim to asi nebude ze? Ono drive kdyz jsem dal K.D. tak to razantne zatlacilo do sedadel ale ted to jen zrychli proste tam chybi ten kopanec!!!
-
..a kdyz podradi, stoupaji pak otacky plynule s rychlosti, nebo otacky vyskoci a rychlost stoupa, aniz by se otacky zvysovaly plynule s rostouci rychlosti. Kdyz nezamkne hydromenic, tak je prokluz.. Podobny pocit bys mel ale mit i pri razantnejsi akceleraci bez kickdown..
..kolik mas najeto? A kdy jsi prestal mit pocit, ze nefunguje kickdown?
..kolik mas najeto? A kdy jsi prestal mit pocit, ze nefunguje kickdown?
-
-
Tak jsem prijel ze servisu DPF ucpany pise to prilis casta regenerace proto auto nema vykon oba termostaty vymeneny 6 zhavicu vymeneno. Ted sehnat dobry DPF nebot novy original stoji 54000Kč!!!!!
Coz je teda pekna soda muj uz cisteny byl a vydrzel 30000km takze cistit nema cenu vi nekdo kde sehnat original za dobry peniz?????
Ted to zere 13 l/100a to to nehonim...

Ted to zere 13 l/100a to to nehonim...
-
-