ale vanek je porad na webu jako zamestnanec , takze tam stejne nikdy nepojedu

Hele, pokud člověk podniká, tak se musí chovat slušně, to je základ. Přece když ke mně někdo přijde nakupovat, tak je to zákazníka (a to je náš pán), to že jsem kupoval držák za 200Kč je věc druhá. Šlo se prostě zachovat slušně....hurvajs77 píše:Nebudu se zastavat ani AutoBase, ani ACR, ale bohuzel v AutoBase mel pravdu - pro BMW je to uz stare auto. Samozrejme ho to neomlouva, aby se choval arogantne. Podle mne je i rozdil mezi Prahou a Budejkama - v Pha jsou spise novejsi auta, takze se jim proste nevyplati drzet skladem dily pro auta starsi 5-ti let. Od toho maji centralni sklady. Jestli umi hledat v ETK je jina vec. Bohuzel, autorizovane servisy moc nezajimaji zakaznici, ktery potrebuji nejaky plastovy drzak za 5 EUR a proste Te poslou do prdele. Pokud by jsi sel pro novou 5er, videl by jsi rozdil. Uznavam je to spatne, ale nezmenis to - leda servis, kam budes jezdit.
Jinak treba ja osobne mam spatnou zkusenost z ACR, AutoBase i Inveltem. A na rovinu si priznejme, ze drtiva vetsina z nas proste mame stara auta, at se Ti to libi nebo ne, z pohledu vyrobce jsou za zenitem...