Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vymena oleje Nissan GTR Praha

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
D_o_S

#1 Příspěvek od D_o_S »

Ahoj,

potreboval bych vymenit olej v GTRku v praze

Platit GTR prirazku (3000 za praci) se mi nechce, tak nekdo neco doporucte...

Premyslim
Best drive
ATU
E1 Cartronic

Doporucte neco pls, specha, hodim sem pak recenzi...

Dik.
Patrick33

#2 Příspěvek od Patrick33 »

SZ
D_o_S

#3 Příspěvek od D_o_S »

Ahoj,

diky vsem za tipy... Nakonec to dopadlo jinak, byl jsem na Bohdalci a kdyz uz jsem tam, tak jsem zavolal do E1 cartronic, jestli maj volno... ze prej jo, muzu prijet hned. Tak za 5 min jsem tam

http://e1cartronic.cz/

Prejimaci technik si vzal auto a hned jsem se prosadil na dilne. Mechanici v pohode, GTRko vsichni obdivovali.

Vymena oleje - trochu jsme nevedeli co s tim, no sundali jsme stredni spodovej plast a koukal na nas filtr + vypust. Mechanik olej vypustil, pak jeste auto naklonil, aby dostal ven i posledni kapku!

S filtrem nebylo tesneni na vypustnej sroub, panove nasli v jejich zasobach.

Dale byl vozuzlanej jeden sroub, jeden klip co drzi plasty... oba panove dohledali nove ve svych zasobach.

No, patlali se s tim hodku a pul, kazdopadne moc nepospichali (ja na ne netlacil), mezi tim resili jeste nejaky auta... no a uctovali jen 1 hodinu, takze poctivost maximalni!

Takze za me parada. Panove sice vsechno neznaj, ale alespon se netvari, ze spolkli vsechnu moudrost... jak uz jsem videl v jinych BMW servisech, kde je vsechno hned jasny a prd (troufnu si rict, ze jako laik znam svoje BMW TEORETICKY lip nez vetsina mechaniku... BMW TIS (alespon na ty veci, co delam) nosim v hlave, takze vim, ze vypustnej sroub se dotahuje na 25Nm a ne jako "Franto tady to nejak dotahni voe a vono to bude drzet").

Na rozdil od jinech servisu (omlouvam se BW Motors, ale uz me stvou) jsou taky ohleduplny v tom, co si uctujou. V BW motors trochu nepochopili, k cenu jsou AWcka, sice ze zakaznik predem vi, kolik ho to bude stat, protoze prace je normovana. Takze vymena oleje zabere 10 AW, a je jedno, jestli to mechanik dela pul hodky nebo hodku a pul. No v BW to samozrejme uctujou jako hodinovou sazbu, a na to, ze maj jako nejmensi jednotku 5 minut prdej... takze kdyz je tam clovek 55 minut, tak mu nauctujou hodinu, a je to razem o 200 nebo kolik drazsi

Takze za me E1 cartronic bomba, co se tyce pristupu za 1, vybaveni taky za 1 (maj tam Huntra geometrii, Hunter GSP9700, zaskolil je nejvetsi odbornik v CR pan Kniha), pomer cena/vykon 1++++ (v BW motors jsem za vymenu oleje u BMW, kde je vsechno jasny, platil 1500...)

Takze ja priste servisuju u E1 na mimoautorizak, autorizak vede Autohaus Hofmann v Regensburgu.
Patrick33

#4 Příspěvek od Patrick33 »

Mam i nejake veci jako trba brzdy,filtry ... vse origo a nove. Kdyztak SZ nebo 777 897 707
Odpovědět