Dobrý den,
Koupil jsem minulý předevčírem BMW e60 530d/A, v bazaru v praze, za 220 000 s 290t Km, ujel jsem 90 km z Prahy rosvítila se mi chyba transmission fault, předtím řadilo hezky plynule bez zjevných závad, vypnul jsem kliček a znovu, ujel pár kilometrů a zase, jelo to jakoby v nouzovém režimu s ředeným výkonem když jsem se rozjiždel tak to vytočílo na 3t otáček poté se rozjelo, tak jsem volal do bazaru že jim to vezu zpátky, do Prahy vše ok výkon krásný řadilo hezky, a v praze se rosvítila kontrolka znovu, prý to dají do servisu na diagnostiku a zjistí co je špatně, daly mi papír že převzaly vůz a že se mi projevila tato chyba po ujetí 90km z bazaru, může to být nějáká levnější závada ? Nebo si myslíte že to stím prodavaly umyslně a je to na repas převodovky ? Chyba se vetšinou projevila při hrubším sešlapnutí plynu po zařazení 2.stupně rychlosti, děkuji za rady, dost mě to mrzí..
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bmw e60 530d/A
-
Ne, tohle je jiná, byl jsem tam pouze s otcem který se o auta zajímá, bylo to narychlo, nicméně diagnostiku jsme neměly, vím je to chyba, ale já se nechal unést, auto předevčírem vrátili stím že je to OK opravené nějáke čidlo na převodovce opět stejný scenář(doslova po 90km to sejné ), tak se volalo do bazaru, v pondělí si pro to přijedou odtahovkou, nejhorší je že já jsem teď na služebí cestě a řeší to otec.., nevím jestli máme zkusit začít vyžadovat peníze zpátky (jestli na to mám nárok) i když dle mého se jedná o skrytou vadu, klidně bych byl schopen do převodovky zainvestovat ale max do 15k.. není tady někdo zkušení kdo by se mohl přijet podívat o víkendu s diagnostikou ? Připadám si jak nejvetší debil, že jsem si to nenechal řádně prověřit ,ale už se stalo.