Chtěl bych zde (i když nerad) napsat svou zkušenost s uživatelem Tomas-BMW.
Sháněl jsem pro známého expansku na BMW E39 530d.
Tento uživatel se mi ozval, že jí má , cena 400,-
Několikrát jsem zdůrazňoval o jaký model se jedná, aby to byla ta správná, dokonce jsem posílal i foto.
Nádobka přišla na úplně jiné auto, zespodu byl vyražen rok 95. Nádobka samozřejmě nepasovala. Když jsem mu řekl, že nepasuje, že je jiná a čidlo je také jinak, tak mi řekl, že to není možné, že pasovat musí. Abych nebyl za debila, jel jsem ke známému, osobně se na to podíval, a samozřejmě to je totální nesmysl. Vyfotil jsem jasné rozdíly, zaslal jsem mu je, a jeho reakce byla, že odjíždí na dovolenou, a že peníze pak vrátí a nádobka se pošle zpět. Od té doby uplynulo asi 3 měsíce, na zprávy nereaguje, a to jsem jich posílal opravdu hodně. Jeho přístup byl od začátku trošku divný, ale že to dopadne takhle jsem nečekal.
U známého jsem se samozřejmě trošku ztrapnil a musel jsem známému dát ze svého peníze, které tento člověk nevrátil.
Když jsem pročítal jeho příspěvky tak je jasné, že je to jen šmelinář, a né žádný fanda BMW, takže si na něj dejte pozor a rozhodně nedoporučuji od něj nic brát. Věcem co posílá absolutně nerozumí a ještě se hádá.
Jeho adresu mám uloženou, a až budu mít cestu kolem, tak se za ním stavím osobně, moc se těším.
Jeho profil:
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... le&u=26256
MOD: upraven název tématu, nesmí obsahovat hodnocení...