Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Opravy a úpravy světlometů, bixenony - Caknakis a Daudgen

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
caknakis

#121 Příspěvek od caknakis »

Zavolejte, probereme to. Je vždy nejrychlejší a nejjednodušší :wink:

728 007 584
Peza

#122 Příspěvek od Peza »

caknakis píše:Zavolejte, probereme to. Je vždy nejrychlejší a nejjednodušší :wink:

728 007 584

Musím teď s dalším investováním do auta chvíli vydržet - teď jsem toho měl víc, tak to musím trochu "rozdýchat". Pak se určitě ozvu.
Weismann

#123 Příspěvek od Weismann »

taktéž přidám doporučení na tyto PÁNY + Falcona, upgrade z halogenu na bixenon+UHP žluté kroužky (welcome, fadeout, DRL), rozdíl světla asi 1000%, jízda večer je pohádka.
Jen mě mrzí že mi nešli dát ty nejlepší projektory :(
Komunikace i práce výborná. Za těch 20k to stálo.
Jsem spokojen s prací vaší i Falconovou.

Děkuji za dobře odvedenou práci
Přílohy
DRL
DRL
057.JPG (183.07 KiB) Zobrazeno 8769 x
badbear

#124 Příspěvek od badbear »

Ahoj, rad bych touto cestou klukum velice moc podekoval za velice, ale opravdu velice dobrou praci. Svetla sviti jako prase :D. Profi pristup, vysvetleni, vyborna domluva. Diky chlapci.
mikirx

#125 Příspěvek od mikirx »

Také bych rád poděkoval klukům, hlavně Davidovi za skvělou práci, profesionální přístup a dobrou náladu, kterou nenarušilo ani hledání zapadlého bitu, nástavce ani dvou šroubků kvuli kterým se musel rozebrat i podběh.
David určitě přidá fotky, protože co dokázal by byly škoda neukázat.
:respect: :palec:
Ještě jednou velké díky.
ferkov

#126 Příspěvek od ferkov »

V sobotu jsem si nechal u kluků předělat E90 předfacelift na bixenon + AE. Daudgen mi vše ukázal vysvětlil. Pak se do toho společně s Caknakisem vrhly. Bohužel jsem je neupozornil, že mám světla Valeo a trochu se to protáhlo. Klobouk dolů před členem Daudgenem, kterému když jsem vysvětlil večer v 20:00 ,kdy natom ještě pracoval, že auto nutně druhý den potřebuji a nejsem z Prahy tak na tom makal až do půl druhý do rána, aby mi mohl auto předat hotový. Samozřejmě jsem byl předem seznámen, že za jeden den je to od" rána do večera" a nesmí přijít problém. Prostě rozumí problému a neuvěřitelná ochota. Firma do které se rád vrátím.
Tulkas

#127 Příspěvek od Tulkas »

Musím moc poděkovat za perfektní úpravu světlometů u BMW E 39 zahrnující opravu rozlámaných stavitelných čoček, umístění bixenonů, vyčištění světel a výměnu výbojek. Efekt je až neskutečný. Kluky vřele doporučuji!
BiGFather

#128 Příspěvek od BiGFather »

Za me vyborna zkusenost. Ma E91 je vzhledove o tridu jinde, funkcne-svetelne o nekolik trid.

Jen si dejte bacha u nich pri vyjezdu z garaze, zejmena pokud mate Mpaket - kluci vi :D
zedmen

#129 Příspěvek od zedmen »

reklama jak prase s hovadem...já jim xkrát psal a PÁNOVÉ Z PRAHY NA ASII Z BRNA NEREAGOVALI....takže jezdím u nás z brna dál "do pralesa a džungle" kde mi to udělají taktéž a levně a kdybych si přímo odchytl kořena"ze stromu,protože tady domy ani paneláky nemáme" co dělá i elektroniku tak to mám ještě levně i kvalitněji,ale je furt zadaný,ale poslední dobou sa zadařilo tak snad v půli prázdnin to budu mít taky i namontováním vahadel na nápravy či co to tam by mělo být....
caknakis

#130 Příspěvek od caknakis »

Ahoj Zedmene,

Napsal jsi mi zprávu: 21-01-2015 22:52:11
a bylo ti na ni odpovězeno: 22-01-2015 19:30:47

Žádnou jinou od tebe nemám. Každopádně není nic snazšího, než zvednout telefon a zavolat - (telefon je na předchozí stránce), případně na naši FB stránce http://www.facebook.com/svitlip

Spíš mi uniká ta reakce po půl roce.... Pokud jsme na tebe zapomněli, tak je lepší napsat hned a vyřešit to hned, než tady po půl roce psát nějáké zhrzené plky a ještě do toho tahat Prahu/Brno (mimochodem, pocházím ze severní moravy a "komplexem z Prahy" jsem nikdy netrpěl)

Volat: 725 587 352 - caknakis
728 007 584 - Daudgen
Případně napsat zprávu na: facebook.com/svitlip

Pěkný den a klidně se zavolej, nebo napiš, vyřešíme to :wink:
zedmen

#131 Příspěvek od zedmen »

...bohužel sem volal aspon 5x bud obsazeno anebo se to nebralo...a napsal asi 3x protože i jeden borec si to chtěl udělat,ale ted už je to fuk.
borci od r.j. co haklí diagnostiky mi to udělaj z bouračky a ještě budu mít k temu ty čidla či na poloosách a za sténé preiss co vy ty lichty.
ozval bližší a v levnější....
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#132 Příspěvek od JaraX »

kluci už mi před časem dělali E46 nějakou nejnižší variantu, i vzhledem k super ceně to svítí i po létech parádně. Letos jsem si dovezl konečne E66, 190k najeto, nesvítilo to uplně zle, alespon mi teda nepřišlo, ale ta E46 svítila o dost líp, jelikož s Caknakisem dlouhodbě spolupracuju a už mi dělal i několik světel pro zákazníky, aby zákazník nemusel až do Prahy, tak vím jak jeho práce vypadá. Když caknakis začínal tak byli světla dost nevzhledně zalepeny, ale svítily vyborně, po těch letech co to dělá tak musím řict že se zlepšil uplně ve všem, chci mu hrozně nadat a najít něco co má vylepšit, ale zatím mě nic nenapadá. Minulý týden k němu odjela moje E66, cena nebyla uplně malá, ale jezdím často v noci a říkam si že to když někoho srazím je penezi nevyvážitelné, že vidět v autě je základ. Když se mi auto vrátilo, tak jsem nestačil zírat, nikdy jsem nejel v ničem co svítí víc, troufám si říct že to svítí i mnohem víc jak F01 s LED světlama, konečně pozoruju že mám adaptivní světla, je to maximální masakr, když mi auto přijelo tak jsem hodinu jezdil v noci a hrál si světlama, zítra letím do DE v noci a už se strašně těším na tu noční jízdu.
chci tímto klukům poděkovat nejen za dlouhodobou spolupráci ale hlavně za to jakou obrovskou radost mi udělali. Do svojí E66 jsem si dodělal DVD changer, originál BMW dalkový start, alcantarovou stropnici, celkožené výplně dveří, ale upgrade světel do caknakise je určitě ten nejlepší retrofit.
Jen tak dál kluci, snažte se, makejte na sobě, vylepšujte.
spokojený zakazník JaraX
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

#133 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

Taky musím pochválit. Jsou neskutečně šikovní. Překopali mi na šestce kroužky ve světlech, takže mi teď kroužky svítí skoro stejně jak světla 8) Na denní svícení úplně ideální ...
fishmaker Moderátor
Moderátor

#134 Příspěvek od fishmaker Moderátor »

kdysi jsem si nechal přestavět světla na e38...a před pár měsícema jsem dal klukům na přestavbu světla na mojí e66...
aby toho nebylo málo...tak jsem si vymyslel, že nebudeme renovovat moje původní (popraskané plexi a vysvícené) a zároveň s přestavbou spláchnu s upgrade na bixenony s natáčení do zatáček...
zakoupil sem na ebay natáčecí světlo, které ale mělo ulámané držáky v domnění, že půjde vnitřek přeskládat do mojí původní krabice...David mě vyvedl z omylu, že to tak jednoduchý zase není...ale nabídl mi, že tam má jeden adaptiv na díly...a že mi ze dvou poskládá jedno funkční...druhé jsem měl ve velmi dobrém stavu zakoupeno odjinud...
vše bylo zdárně dokončeno...auto předáno...první dojem paráda...po pár dnech ale pravé světlo začalo svítit o kousek níž...i tak levý osvítil několikanásobně víc než předtim oba dohromady...
nicméně bylo nutné seřízení a tak nám chvíli trvalo než jsme sladili kalendáře, abych moh předat auto na seřízení, které bohužel nešlo lehce během 5ti minut...David světlo nejspíš rozebral a povyměňoval co se dalo...nyní již dva týdny krásně drží seřízeno jak má...výsledek :)

Obrázek

Jinak asi po 14dnech první déšť...a světlo se zamlžilo zevnitř...ale od té doby již ani jednou...
Přílohy
20150818_172942.jpg
20150818_172942.jpg (166.49 KiB) Zobrazeno 9406 x
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#135 Příspěvek od JaraX »

tak jsme ted ve spolupraci s caknakisem dělali další dvoje světla a výsledek je super, jedny adaptive a jedny neadaptive. rozdíl ve svitivosti je opravdu masakr, já sam když koupím auto tak jsem nasranej že zase utratím kotel u caknakisa, protože když se svezu nějakým autem kde mám od něj zrepasovany světla tak je to masakr :)
doporučuju
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#136 Příspěvek od JaraX »

jo a abych jen nechválil, tak caknakis i několik měsícu po repasi mých světel pořád nedal moje auto do fotek na Sviť líp FB, a já se tak těšil že uvidím svoje světla vyfocený před a po :)
Daudgen
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od Daudgen »

Ahoj Fishi, jen bych to rád pro všechny upřesnil.

Původně auto nebylo vybaveno adaptivními světly, pro které se Fish nadchl a musel je v autě mít. To spolu neslo pár problematických situací. Zkloubit můj čas, Fishův a nakonec ještě snejkův bylo docela problematické. Nakonec se dílo podařilo. Jsem rád, že světla slouží a jsi spokojený.

K reklamaci. Sám dodnes nevím, proč bylo světlo sklopeno dolů. Když auto odjíždělo vše bylo v pořádku ;-) každopádně jsem vyměnil štelovací ozubená kolečka, držák štelovací tyčky, osadil jsem světlo jiným motorkem, pro nivelační pohyb a ještě jsem ti vyměnil tvé vymačkané gumičky zadních dvířek.
caknakis

#138 Příspěvek od caknakis »

Děkujeme za kladné reference!

Je pravdou, že poslední dobou už nejsme na klubu aktivní tak jako dříve, ale to je způsobeno naší časovou vytížeností na dílně. Nicméně to neznamená, že se u nás nic nového neděje a že se na nás nemůžete obrátit s prosbou o radu, nebo o nacenění úpravy světel.

Bohužel, formát soukromých zpráv zde na klubu je 100 let za opicema, neumožňuje vidět předchozí napsané zprávy....prostě středověk - však to znáte. Právě z tohoto důvodu Vás prosíme - veškeré dotazy nám pište na naší facebookovou stránku Sviťlíp: http://www.facebook.com/svitlip kde Vám bude odpovězeno v co nejkratší možné době, případně v pracovní hodiny zavolejte na uvedené telefonní číslo. Jen tak je jistota, že Vaše zpráva nikam nezapadne a Váš dotaz bude zodpovězen.

Nu a co je u nás nového, co můžeme nabídnout? Spousta věcí......

Jak mnozí ví, přestěhovali jsme se to lepších prostor na Praze 4- Braník, kde spolu s námi nabízí své služby i Falcon.
Obrázek

Rozleštění světel jsme povýšili na zcela nový model - konečně máme k dispozici technologii na opětovné nanášení UV krycího laku na světlomety a jeho následné vytvrzení. Výdrž krytů a jejich odolnost proti poškrábání je nyní přibližně stejná, jako u nových světlometů.
Obrázek

Uvádíme na trh nástupce 4G projektoru, který už jsme před nějákým časem přestali používat pro nevyhovující vlastnosti.Nový projektor s názvem S2K-R má přibližně 3x vyšší výkon a především mnohem lepší distribucí světla v dálkovém režimu. Brzy nabídneme výhodnou akci pro stávající majitele současných 4G projektorů na jejich výměnu za novinku S2K, protože to rozhodně stojí za to
Obrázek

Podstatně jsme zlepšili kvalitu naší práce v zalepování světel - snažíme se, aby na světlometu nebylo vůbec poznat, že byl kdy rozebírán a to především po otevření kapoty
Obrázek

Obrázek

Obrázek

U modelů E65 a E66 facelift jsme po některých negativních ohlasech na leštěné hliníkové pouzdra začali používat sytě černé pouzdra na míru vyráběná technologií 3D tisku - světla vypadají mnohem lépe a kroužky jsou lehčí
Obrázek

Troufneme si už na jakékoliv auto a máme řešení pro spoustu nových modelů
Obrázek

Obrázek
zedmen

#139 Příspěvek od zedmen »

a co poštou mohu poslat světla z e39 po fl?šlo by to?
štelung bych si udělal u hory přes tu světelnů mašinu.
Daudgen
Kontaktovat uživatele:

#140 Příspěvek od Daudgen »

Bez problému. Telefon na nás 728 007 584 at dohodneme termín.
Odpovědět