Rad bych doporucil pripadnym zakaznikum spolecnosti Autopark Milin obezretnost a overeni vozidla, o ktery maji zajem, u kvalitniho nezavisleho zdroje.
Minimalne u jednoho nabizeneho vozidla (stribrne BMW X3 3.0d r.v.2007), ktere autobazar importoval sam z Nemecka, doslo ke stoceni kilometru v porovnani s existujicimi zaznamy nemeckeho BMW.
Je samozrejme otazkou, zda se samotny autobazar nestal obeti podvodu jak nyni tvrdi a spoleha se na to, ze BMW neposkytuje tyto informace beznemu cloveku pokud jiz neni vlastnikem vozidla.
Nic ale nemeni na faktu, ze pro zakaznika je vysledek bohuzel stejny. Pokud si budete myslet, ze mate vuz s 150tis km a praskne vam unaveny retez, umre DPF nebo cokoli..
Ja osobne jsem pozbyl duvery, ackoli se jednalo o mnou naprosto vymodlenou konfiguraci vybavy vcetne barvy za peknou cenu.
A jsem nyni rad, protoze pristup bazaru, ktere vozidlo nadale nabizi s uvedenymi km ackoli jsem jeho zamestnance upozornil na danou skutecnost, plus snaha o zpetny natlak, ze jim nemuze nikdo nic dokazat.. mne jen utvrdily.
Takze doporucuji opatrnost, kdyby se nahodou nekdo shledl v jejich nabidce.
Odkaz na konktretni vozidlo http://autoparkmilin.cz/detail-vozidla/ ... p/A140096/
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
pozor na Autopark Milin!
- scooter_x
Ve stejném autobazaru jsem se byl podívat na 330xi e91 Le Mans Blau M-paket, měla mít dle inzerátu 66tkm. Po asi 3týdenním dohadování termínu přistavení auta na bazar jsem tam dojel, auto mělo 72tkm na budíkách, dle Cebie stočené ca. o 100tkm, podle oka omlácené a dodrbané z mnoha stran.
Navíc jejich chování a vystupování taky bylo z běžné praxe českých pseudobazarníků.
Tudíž za mě taky silně nedoporučuji.
Navíc jejich chování a vystupování taky bylo z běžné praxe českých pseudobazarníků.
Tudíž za mě taky silně nedoporučuji.
BMW e65 750i 270kW Sterlinggrau
BMW e91 330xi 190kW Le Mans Blau M-Paket
BMW e83 X3 3.0sd 210kW Platinbronze
BMW e91 330xi 190kW Le Mans Blau M-Paket
BMW e83 X3 3.0sd 210kW Platinbronze