Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kuneš Car Service

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
majkouch

#1 Příspěvek od majkouch »

zdravím, chci se jen přeptat zda má někdo zkušenosti s Kuneš Car Service, mám v plánu nákup autí od pana Stahlicha, byl sem na prohlídce vozu, jednání bylo velmi pozitivní, velká ochota, připadal mi velmi korektní, ale přeci jen chci bouchnout 550k, takže bych chtěl aspoň jakous takous jistotu, že se nemám čeho bát, jelikož nemám momentálně koho vzít s sebou, aby mi to zkontroloval, ani kam to vzít na prohlídku, uvítal bych i nějaké tipy, kam zajet, ... něco mezi Žižkovem, Strašnicema, Malešicema, Hrdlořezama???
majkouch

#2 Příspěvek od majkouch »

tak si odpovím sám...
setkal jsem se s velmi vstřícným jednáním, ochotou, takže s prodejem/koupí spokojenost...
peekey

#3 Příspěvek od peekey »

Driv jsem tam jezdil taky, super jednani, vse rychle a kvalitne vyrizeno, pan Kunes sam jezdi v M3 takze je to fanousek znacky:-D
Navic je to odbornik i pres VW (Audi, Bentley, VW, Skoda, Seat) techniku...

Mohu jen doporucit!!!
JPK

#4 Příspěvek od JPK »

Můžu jen doporučit - Znám se s Kunešem už velmi dlouho, dělal mi servis na několik aut
Autům velmi dobře rozumí, ví co dělá, je velmi pečlivý a poctivý. nesnaží se svou práci ojebat jako jiní
S cenami nemůžu posoudit - známe se velmidlouho a proto u něj mám jiné ceny než "běžný smrtelník"
Odpovědět