Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Servis Mercedes a la Snejk/JaraX

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
scooter_x

#1 Příspěvek od scooter_x »

Zdravim,

mam mozna trochu drzy dotaz tady na foru, ale jsem si jist, ze tu urcite par lidi ma, pripadne melo, zkusenosti i s Mercedesy, tak ten dotaz miri na tyto lidi. Mam mimo dvou BMW v rodice ted nove dva Mercedesy, mimo jine ML prvni generace W163 350 , je v unikatnim stavu, kupovano nove pred 10lety soucasnym majitelem, najeto cca 125tkm, porad ten samy majitel. Doted bylo servisovano pouze v autorizovanych servisech MB, ale to auto uz ma svuj vek a jeho hodnota opadla a tak bych rad presel z techto servisu k nekomu, jako je tady Snejk nebo JaraX na BMW.

Znate tedy nekoho jako Snejk nebo JaraX, kdo by delal podobne kvalitne MB? Nejde mi ani tak o nizsi cenu, jako o kvalitu a jistotu prace.

V dosavadnim autorizaku MB sla kvalita rapidne dolu a uz k nim nemam duveru, ceny jsou, jako vsude jinde, vysoke.

Pokud by se prislusny mistr oboru nachazel na zapade republiky, cim bliz Chebsku, tim lip, bude to naprosto idealni.

Diky za pripadne tipy a rady...
BMW e65 750i 270kW Sterlinggrau
BMW e91 330xi 190kW Le Mans Blau M-Paket
BMW e83 X3 3.0sd 210kW Platinbronze
AlexZ4

#2 Příspěvek od AlexZ4 »

Když jsem mívsl C-Coupe, tak jsem to nechával dělat u Jirky Dospěla v Hostivici u Prahy (http://www.mercedesdospel.cz/kontaktni-informace)

Byli tam precizní a za rozumné peníze... Ale už je to pár let zpátky
Fun Factory = BMW Z4 2.5si
EX Fun Factory = Subaru Impreza WRX STi
540david

#3 Příspěvek od 540david »

poslal jsem ti SZ.
HuNTeR
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od HuNTeR »

AlexZ4 píše:Když jsem mívsl C-Coupe, tak jsem to nechával dělat u Jirky Dospěla v Hostivici u Prahy (http://www.mercedesdospel.cz/kontaktni-informace)

Byli tam precizní a za rozumné peníze... Ale už je to pár let zpátky

U Dospěla už asi ne,dělal jsem u něj servis cca půl roku nazpátek.Sliboval, že kromě výměny oleje v převodovce,motorového oleje a filtrů,mi udělá komplet prohlídku vozu včetně podvozku atd.Ve finále mi nic bližšího k tomu neřekl,že prý je vše v pořádku.Nakonec uplně všechno tak v pořádku nebylo,nemluvě o tom že mi do motoru nalil 5W-30,vzhledem ke stáří a nájezdu to nebyl úplně nejlepší nápad.Nepoužil origo olej ale Mobil1. Čekal bych za ty peníze trochu víc.Po 2 tisících jsem musel dolejt 5W-40 aby to tak nežralo.
Za mě od 1-5 má Dospěl za 3.Čekal bych trochu víc.:mad:

Pokud hledáš "snejka" v Mercedesu tak doporučím Radek Rudolf http://www.mercedes-motors.cz/
Ví co dělá,rozumí tomu a za rozumný peníz,navíc používá origo díly.
Příklad: Výměna gufera na klice (za kterou si řekl Dospěl 10 tisíc) mi udělal za 4 tisíce a s origo dílem. :roll: :)
vita11 Moderátor
Moderátor

#5 Příspěvek od vita11 Moderátor »

Mobil1 je ale u Mercedesu originál. Stejně jak Castrol u BMW (teď už vlastně Shell :lol: )
V8 power :twisted: BMW 650i LCI Spacegrau
Top down 8-) BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine :) BMW R1150R Atlantablau
Obrázek
HuNTeR
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od HuNTeR »

No nevím co se kde vyrábí a nebudu se o tom ani přít,ale když to vezu tam tak čekám Mercedes (viz.http://www.olejemercedesbenz.cz/ a nebo http://www.mercedes-benz.cz/content/cze ... r_oil.html)

Jestli to pro ne dělá Mobil1 to nevim.Ale já na víčku Mobil1 nemám,narozdíl od BMW který má Castrol. :roll: :lol:
P.S.: Castrol už nee,radši Shell. :P
jarda

#7 Příspěvek od jarda »

Také by mě zajímal nějaký šikula přes motory Mercedes... zatím jezdím do autorizáku, ale zdá se, že do oprav kde závada není na první pohled zřejmá se jim moc nechce.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
scooter_x

#8 Příspěvek od scooter_x »

Ano, presne, mam stejny problem, kdyz neni zavada ocividna a moc nevi, tak tak tlachaji kolem a kolem a nic z toho. A to jsem uz utekl do autorizaku do Nemecka a i kdyz je to tu lepsi, tak porad zadny zazrak. Takze bych i nadale uvital tip na nekoho sikovneho na Mercedesy.
Diky
BMW e65 750i 270kW Sterlinggrau
BMW e91 330xi 190kW Le Mans Blau M-Paket
BMW e83 X3 3.0sd 210kW Platinbronze
Ji-rka

#9 Příspěvek od Ji-rka »

jarda

#10 Příspěvek od jarda »

díky :pivo:
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Daudgen
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Daudgen »

prvni nevim, druhy rozhodne nejezdit. Vi prd a akorat taha prachy.

celkove se mi zda, ze u MB nikdo nevi, ale vi, ze kdo ma MB, tak by mohl mit prachy, takze taha a krmi a taha....

jinak jezdim do ofiko FA rene, ciste na garancky, kvuli mobilite. Nic jineho je na aute nenecham delat. Mel jsem problem s ESP, auto obcas nestartovalo. Reseni od FA rene, vymena baterie, vymena ridici jednotky baterioveho systemu celkove za 25, zavada trvala dal, vymena vahy vzduchu 10, nakonec to delala kravina za 300 korun, takze -34700,- se slovy od FA RENE to je holt zivot :D
HuNTeR
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od HuNTeR »

Tady bych se trochu zastal.
Do mercedes-motors.cz jezdím a uplná spokojenost.
Zatím mi všechno opravil a v pohodě,nic nákladnýho.
A rozumí tomu!
Asi si měl nějákou jinou zkušenost,ale za mě je to to nejlepší co se dá najít,za rozumný peníze.
jogurt

#13 Příspěvek od jogurt »

Hledam kvalitni sevis na MB v Praze, Slany a okoli. Nejake dalsi alternativy?
HuNTeR
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od HuNTeR »

Záleží o co se ti jedná ? Resp. co potřebuješ udělat ?
Odpovědět