Panove, psal jsem snejkovi meil, ale zeptam se radeji jeste tu :] U Z3 coupe mam prervany draty u dveri kufru (ty draty jsou na horni strane u pantu) - dost odchazely i na e39 a e46 co vim. Potreboval bych to opravit. Samozrejme v 90% se to resi pajkou a pripajenim tech roztrhlych dratu, ovsem nejsem si jist, jestli je to zrovna nejelegantnejsi a nejlepsi zpusob. Jsem klidne ochotnej vymenit ty kabely cely. Ovsem jednak chci vedet, co me ceka a jednak to chci mit uz hotovy

nevim, jestli u z3 coupe (bude nekdo vedet? :]) jsou ty draty od pojistkovy skrine vcelku az do dveri kufru, nebo zdali se nekde vyskytuje nejaky konektor, ktery by ten drat rozdeloval (jedna cast pak pujde napr na svetla, druha na central, sterac, atd.). Je fakt, ze pokud by to bylo vcelku, asi si vymenu rozmyslim pac to neni na odpoledne

Kazdopadne, tak ci tak. Je snejk ta spravna osoba? Nebo se venuje spis jen diagnostikam, odemknuti funkci, atd? Za telefon do SZ se zlobit nebudu a taky se v pripade, ze by snejk nebyl ta prava osoba na muj problem, zlobit nebudu za nejaky kontakt na nekoho, kdo by mi mohl pomoci. Diky