Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

snejk opravy + elektrika

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
morycz

#181 Příspěvek od morycz »

Děkujeme za pochvalu ;-)
Výbojky má osram 35w, sníží se životnost, ale vydrží to...
Veselac

#182 Příspěvek od Veselac »

taky bych s tím potřeboval helfnout, mě ale nedávno jeden týpek řekl docela vysokou cenu i na náklady sedmy :-) Co to stálo?
kralik

#183 Příspěvek od kralik »

Dekuji vsem zucastnenym od Snejka (vcetne kotat) za odtah 7er s prasklou hadici k webastu (snad nejdrazsi hadice co existuje) a naslednou vymenu!
surfis
Kontaktovat uživatele:

#184 Příspěvek od surfis »

Veselac píše:taky bych s tím potřeboval helfnout, mě ale nedávno jeden týpek řekl docela vysokou cenu i na náklady sedmy :-) Co to stálo?

Pan skoro kolega :) Zdraví IT Koop ČB :)

Snejku zvedni mu telefon :D
rostak

#185 Příspěvek od rostak »

No sehnat Snejka je teda docela umění. Mám na něj telefon - nebere, mám na něj email - neodpovídá. Jediný co nemám je adresa, protože sem u něj ještě nikdy nebyl :( No nic, tak se se tady vybrečel a du volat dál.. Jednou mi to třeba vezme.
kurevtor

#186 Příspěvek od kurevtor »

rostak píše:No sehnat Snejka je teda docela umění. Mám na něj telefon - nebere, mám na něj email - neodpovídá. Jediný co nemám je adresa, protože sem u něj ještě nikdy nebyl :( No nic, tak se se tady vybrečel a du volat dál.. Jednou mi to třeba vezme.

Rostak: Snejkovi volá a píše miliarda lidí denně, k tomu ruce vod voleje atd... Nejlépe prostě funguje se k němu objednat na hulváta, tzn. vybereš si termín v kalendáři kdy se ti hodí tam zajet a ten den tam prostě zajedeš ;-) Pravděpodobně bude Snejk zasekanej, ale třeba si budeš moct dohodnout termín...
V případě objednání se na hulváta doporučuji dovézt nějakou dobrůtku pro koťátka, v ten moment máš totiž jistotu, že tam nejedeš zbytečně.

Kralik: praskla hadice od webasta znepojizdni auto?! :?
rostak

#187 Příspěvek od rostak »

kurevtor: Já to všechno chápu... Proto se tady taky nevztekám,ale spíš si tak víceméně pro sebe brblám pod fousy. Tvoje řešení na hulváta mi přijde docela drsný, ale vzhledem k situaci bych to klidně prubnul. I čičinkám bych přivez něco dobrýho na zub, ale chybí mi k tomu dost podstatná informace a to kde gugu Snejka najdu? Jediný co vim, že sídlí někde v Malešicicíh, ale to je dost širokej pojem... Kdyžtak SZ. Díky
Lucas87
Kontaktovat uživatele:

#188 Příspěvek od Lucas87 »

Co je myšleno "dobrůtkou pro koťátka"? :-))

:D
Nyní: BMW E61 530i 05"/BMW E46 325Ci 03"/VW Transporter 2,5Tdi-Long 06"/Yamaha FZS 1000 04"
EX: BMW e36 316i 97"/BMW e39 523i 97"/BMW e39 525i 01"/LADA NIVA Offroad spec. 99"/Toyota 4Runner Offroad special 94"
Hoody4

#189 Příspěvek od Hoody4 »

No, asi hamání pro malé čtyřnohé mechaniky :D

Obrázek
kupca

#190 Příspěvek od kupca »

A zrovna tenhle na fotce čistil výfuk? :-)
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#191 Příspěvek od Snejk »

zvlastni, zrovna poslední dobou se na všechny maily a sz snazim odpovídat co nejvic když je cas. a telefon je ztrata casu a to pisu kazdemu, když nezvednu, poslat sms a ja zavolam , to je jedina cesta. samozrejme i tak v ty zaplave něco zapomenu ale tak mi třeba napsat znovu, ja se snazim ale je toho hodne.
kurevtor

#192 Příspěvek od kurevtor »

rostak: hele neni to zas tak drsný řešení přece. Samozřejmě to nemůže být o tom, že přijdedeš a "hele tady mě máte a poserte se z toho" :-) Normálně přijedeš a domluvíš se na místě, ne? Když nevykopli kokota vod pohledu jako sem já tak nevykopnou asi nikoho kdo se objedná na hulváta. Hlavně něco dovézt těm číčám, to je základ. Například Gourmet konzervičkou nepohrdne žádná číča :)
rostak

#193 Příspěvek od rostak »

kurevtor píše:rostak: hele neni to zas tak drsný řešení přece. Samozřejmě to nemůže být o tom, že přijdedeš a "hele tady mě máte a poserte se z toho" :-) Normálně přijedeš a domluvíš se na místě, ne? Když nevykopli kokota vod pohledu jako sem já tak nevykopnou asi nikoho kdo se objedná na hulváta. Hlavně něco dovézt těm číčám, to je základ. Například Gourmet konzervičkou nepohrdne žádná číča :)

Jasný já vůbec nejsem typ člověka, kterej si masíruje ego a myslí si, že se z něj všichni pos... Vždy se snažim jednat slušně, ať už jsem zákazník já nebo naopak je to můj zákazník. Rád bych vyrazil se klidně domluvit na místě, ale furt nevim kam... ?
JakoobCZ

#194 Příspěvek od JakoobCZ »

Uhnat Snejka je skoro mission impossible a asi opravdu nejlepsi bude se tam stavit osobne. Pokud mu budete volat, pocitejte, ze to par tydnu zabere. Navrhoval jsem mu, aby si poridil sekretarku :D

Na druhou stranu jsem velmi spokojen s kvalitou odvedene prace i cenou.

Jinak pro tuto sezonu ma rozsireny tym mechaniku:
Obrázek
zzeli

#195 Příspěvek od zzeli »

Koukam, ze toto tema je zive, a protoze pochval neni nikdy dost, tak se pridam. Neuprosne odhaleny vadny EDC tlumic na e38 predfl za pomoci diag, multimetru a kusu dratu. Takze i takove veci jsou mozne behem par minut :) Dodatecne diky, Snejku, konecne to nedrnca :)
kokon

#196 Příspěvek od kokon »

poslal by mi někdo telefon a adresu kde presne snejk pusobi do SZ? Díky
jimmyhendrix

#197 Příspěvek od jimmyhendrix »

taktez prosim o telefon na Snejka. Diky
kurevtor

#198 Příspěvek od kurevtor »

povinnost, pokud servisuješ u Snejka:

http://www.criminalfreaks.cz/e-shop/nas ... ole-detail

:lol:

Akorát by se nad Snejka ještě hodila nějaká hláška typu "tohle je Logic7 do píči, to není nějaký zechcaný Bose se zvukem z Favorita" :lol:
Jaris330D

#199 Příspěvek od Jaris330D »

Nedávno jsem vezl jednoho audifiláka a smál se vládání hlasitosti na ASK. Takový čudlík a pak jsem mu to pustil, otevřel hubu, že prý audi takhle teda nejhraje.
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#200 Příspěvek od Snejk »

Bose je trapny audio pro pubertaky vyznavajici muziku ve stylu bum třísk... ale nějaký kvalitní přednes... to těžko..

A James Cole u mě taky servisuje své BMW :lol:
Odpovědět