Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Servis BMW pro nováčka

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
JayFader

#1 Příspěvek od JayFader »

Zdar borci, sháním servis pro svou 135i E82. Vzhledem k tomu, že jsem zatím BMW neměl, tak nemám moc přehled. Donedávna jsem jezdil Octavií 1.8 TSI, vždycky jsem si našel nějaký autorizovaný, ale levný servis.

Jak to chodí u BMW? Co jsem tak vytušil, jedna možnost jsou také autorizované servisy (Praha - CarTec, Invetl, Renocar). Jak je to zde s cenou? Je to opravdu tak šílené? Auto je zatím v pořádku, takže minimálně před zimou bych chtěl vyměnit olej a olej filtr. Oba vzduchové filtry jsem si už vyměnil sám.

Druhou možností jsou ostatní specializované servisy, ale netuším, jak je to s kvalitou a cenou. Pohybuju se v Praze a v Jižních Čechách.

Co by jste doporučili, klidně nějaký konkrétní servis. Předem moc díky za jakékoliv postřehy.
Lucas87
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Lucas87 »

Ahoj, na autorizák bych se z vysoka vyprdl.

Servis:
BMW - AutoPupik
BMW - Snejk
BMW Ondra - Holubice
BMW - Libor Okénko - Wild
BMW - DC - DCgarage
:D
Nyní: BMW E61 530i 05"/BMW E46 325Ci 03"/VW Transporter 2,5Tdi-Long 06"/Yamaha FZS 1000 04"
EX: BMW e36 316i 97"/BMW e39 523i 97"/BMW e39 525i 01"/LADA NIVA Offroad spec. 99"/Toyota 4Runner Offroad special 94"
xyron

#3 Příspěvek od xyron »

Zdar, viz FB skupina 335i mas tam toho dost.. staci prohledat

kazdopadne, na vymenu oleje a filtru atd NEJEZDI do autorizaku, to je totalni blbost... zajed do Vinore, k DCmu nebo komukoliv jinému... olej i filtry si kup sam... dostanes se na smesnou cenu oproti autorizaku...
JayFader

#4 Příspěvek od JayFader »

Lucas87 píše:Ahoj, na autorizák bych se z vysoka vyprdl.

Servis:
BMW - AutoPupik
BMW - Snejk
BMW Ondra - Holubice
BMW - Libor Okénko - Wild
BMW - DC - DCgarage
:D

Dík moc za doporučení. Ještě mě napadl tento servis, máš o nich nějaké info? http://www.bwmotors.cz/ Díky.
Odpovědět