Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Renovace hlinikovych kol
Pokud jsi ochoten popovést (je možno se domluvit i na kurýrovi) tak jednoznačně doporučuji borca zde:
http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=13&t=22280
http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=13&t=22280
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Re: Renovace hlinikovych kol
Nazdárek, jen přidám i svou kladnou zkušenost na Bruna Peperníka, na jehož topic vkládal Sweden odkaz. Měl jsem tam Teď před nedávnem kola a perfekt práce 

- Přílohy
-
- 20170424_113220.jpg (1.92 MiB) Zobrazeno 16637 x
-
- 20170424_113232.jpg (1.44 MiB) Zobrazeno 16637 x
a někdo na plzeňsku?
.... to plzeňsko by hodně pomohlo i mě.... chtěl bych dát do kupy BBS RC090....
Taky sem vložím práci od B.Peperníka 
Co se týče spokojenosti, tak je to asi jako v té hlášce, když sedíte s kámošem na pivu a vidíte pěknou babu a on na to řekne: "viděl jsem lepší, m*dal jsem horší."

Co se týče spokojenosti, tak je to asi jako v té hlášce, když sedíte s kámošem na pivu a vidíte pěknou babu a on na to řekne: "viděl jsem lepší, m*dal jsem horší."

- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
jakou mate zkusenost, jak se hosi trefi do barvy?
mam docela dost dojebany PP kolo, ale kdyz necham udelat jenom jedno,
tak nevim, jestli to nebude videt .....
diky
mam docela dost dojebany PP kolo, ale kdyz necham udelat jenom jedno,
tak nevim, jestli to nebude videt .....
diky
Asi dost bude záležet v jakým stavu máš ty ostatní kola když je pořádně vyčistíš, jestli v nich není zažraný brzdný prach, jestli už nemaj zažloutlý lak apod. Pokud vypadaj, když je vezmeš pořádnou chemií, leštící pastou a nakonec zavoskuješ, skoro jako nový tak bych se nebál toho že zkušený a dobrý lakýra netrefí odstín.
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
máš recht, ale zvažuju, že nechám udělat komplet všechny, ať to trochu vypadá .......Sweden píše:Asi dost bude záležet v jakým stavu máš ty ostatní kola když je pořádně vyčistíš, jestli v nich není zažraný brzdný prach, jestli už nemaj zažloutlý lak apod. Pokud vypadaj, když je vezmeš pořádnou chemií, leštící pastou a nakonec zavoskuješ, skoro jako nový tak bych se nebál toho že zkušený a dobrý lakýra netrefí odstín.
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
doporučíte mi někdo někoho z Prahy a okolí?
potřebuju opravit jenom jeden zimní disk, co jsem si ojebal o obrubník ......
díky
potřebuju opravit jenom jeden zimní disk, co jsem si ojebal o obrubník ......
díky
Kolik tak stojí nechat si poladit jednu sadu?munzi1 píše:Nazdárek, jen přidám i svou kladnou zkušenost na Bruna Peperníka, na jehož topic vkládal Sweden odkaz. Měl jsem tam Teď před nedávnem kola a perfekt práce
Rozhodně se neřiď jeho odkazem, co je na první straně. Cena bude úplně jinde, není ani orientační.
Hmm ... zkušenost nebo pouze domněnka?
-
- Člen Klubu
Já potřebuju láknout kola a mají právě leštěnou čelní plochu, v podstatě replika Styling 220. A to nechtěl dělat ani Bruno. Mám jen dvě na opravu, kam to dát ..?