Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ČERMÁK JIHLAVA - zkušenosti?
Byl jsem tam vseho vsudy 4x,z toho 2x na diagnostice a 2x pro nejaky nahradni dil.Je tomu uz nejaky ten rok,pamatuji si na celkovou ochotu a snahu pomoci,syn majitele,mladsi kluk,ochotny a vzdy rad poradil i pres tel.Co jsem tam byl tak vzdy dilna plna aut i venkovni parkoviste,vetsinou e65,e60,e39,e70.
Asi bych se toho nebal,podle toho co by jsi chtel udelat,chtelo by to kluky co tam jezdi vice,nekde na e46klubu jsem na ne slysel chvalu.Ono tady u nas je to celkem problem s bmw servisy,kde nic tu nic.
Asi bych se toho nebal,podle toho co by jsi chtel udelat,chtelo by to kluky co tam jezdi vice,nekde na e46klubu jsem na ne slysel chvalu.Ono tady u nas je to celkem problem s bmw servisy,kde nic tu nic.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
děkuji za postřehy... táta koupil e39 a voton z budějek se mi zatím neozývá, tak jsem si vzpomněl na čermáka v jihlavě.... potřebuju diagnostiku, upřesnit nějaký zvuk z motorovýho prostoru a občas to chcípá, mám podezření na separátor oleje, tak jestli se v tom vyznaj mohli by to poznat abych ho nekupoval zbytečně... prostě někoho kdo se v tom fakt vyzná, běžný servisy už ani nezkouším....
takže jestli někdo další něco budu rád...
takže jestli někdo další něco budu rád...