Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW kvalitní servis - jihočeský kraj
-
Zdravim vas...můžete mi někdo poradit někoho hodně šikovného v okolí Písku, Strakonic, apod? Pročítal jsem fora a zkousel i psat nekterym mechanikum ale bez uspechu. Mam model F10 aktivni rizeni a dynamic drive. Nejspis bych potreboval udelat geometrii a cekovou diagnostiku ale ,,diagnozu" bych uz nechal spise na nekom zkusenem kdo se v tom opravdu vyzna...Nebo se zkusit dovolat uzivateli Snejk cetl jsem tu na nej samou chvalu
..Diky moc...

-
Re: BMW kvalitní servis - jihočeský kraj
VOTON - můžu jen doporučit. Ondra se mi staral 6 let o E36. Vždy si udělal čas poradil a nikdy nebyl problém s domluvou a cenou. Mě osobně hodně pomohl se v tom celém kolotoči kolem BMW aspoň trošku zorientovat. Když na něco nebyl cajk resp. materiál (což se stalo za 6 let jednou jedinkrát) poslal mě za kolegou, s kterým jsem to dořešil (žádné čekej to nikdo jiný nedělá). Jak se na ostatní dá nadávat tady musím zaujatě chválit.
Kdyžtak já v českých Budějovicích dělám servis
Naposledy upravil(a) bmwdubsky dne pát 24.04.2020 21:29, celkem upraveno 1 x.
Votona můžu taky doporučit - i když mi nikdy nic neservisoval, bral jsem od něj díly na auto a jednání i ceny byly na výborné úrovni.