Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
zkušenosti s dovozem BMW od Jana Nováka
To nevím jestli jsi na to koukal ve "3" ale podstatné je že lžeš.
Shrnu to tedy.
Vstřiky - až si tento článek přečte Kamil, myslím že to potvrdí.
Webasto - taktéž viz výše.
Žhavení - nespočet chyb, nebylo možné určit která žhavící svíčka je špatná, podstatné je že jsi mi to neřekl.
Klima - nefunkční ježek - chyba opět uložena nesčetněkrát.
Ták teď si dáme sčítání.
Vstřiky - oprava 20 000,- neměl jsem o tom ani páru
Webasto - dosud nefunkční (40 000,- za nové nedám, navíc k němu nevedou dráty)
Žhavení - nové 600 kus + výměna= cca 4 000,-
Klima - výměna ježka tuším asi 2 000,-
Takže když to spočítám, najal jsem tě, abys přišel na závady zjistitelné diagnostikou, to jsi neudělal, oprava všech těchto věcí mě stála cca 24 000,- za to jsem ti dal cca 16 000,- to se ti zdá v pořádku?
Mě tedy ne!
Důvod proč jsem to tu napsal není ten abych z tebe ty peníze dostal, ale ten, aby jsi už z dalšího člověka neudělal vola jako ze mě.
Doufám že si to tu na fóru přečte každý uživatel a ty už si v těchto "službách ani neškrtneš" nech to radši lidem, kteří se v tom vyznaj.
Honza
Shrnu to tedy.
Vstřiky - až si tento článek přečte Kamil, myslím že to potvrdí.
Webasto - taktéž viz výše.
Žhavení - nespočet chyb, nebylo možné určit která žhavící svíčka je špatná, podstatné je že jsi mi to neřekl.
Klima - nefunkční ježek - chyba opět uložena nesčetněkrát.
Ták teď si dáme sčítání.
Vstřiky - oprava 20 000,- neměl jsem o tom ani páru
Webasto - dosud nefunkční (40 000,- za nové nedám, navíc k němu nevedou dráty)
Žhavení - nové 600 kus + výměna= cca 4 000,-
Klima - výměna ježka tuším asi 2 000,-
Takže když to spočítám, najal jsem tě, abys přišel na závady zjistitelné diagnostikou, to jsi neudělal, oprava všech těchto věcí mě stála cca 24 000,- za to jsem ti dal cca 16 000,- to se ti zdá v pořádku?
Mě tedy ne!
Důvod proč jsem to tu napsal není ten abych z tebe ty peníze dostal, ale ten, aby jsi už z dalšího člověka neudělal vola jako ze mě.
Doufám že si to tu na fóru přečte každý uživatel a ty už si v těchto "službách ani neškrtneš" nech to radši lidem, kteří se v tom vyznaj.
Honza
Tak aby nevznikaly dohady kdo co a jak komu psal...... přidávám naší konverzaci v PDF ať si každý udělá obrázek sám..
- Přílohy
-
- Gmail - Dovoz auta z německa.pdf
- (246.59 KiB) Staženo 635 x
-
No, taky jsem si početl...
To Hanz2107: Kámo, toto když si někdo přečte a bude mít aspoň "4 pohromadě" (všech 5 není ani třeba), nenechá si od tebe z Rajchu dovíst ani dětskej kočárek.
Nejde o to, že se to prostě posralo, to se v reálným životě stává. Jde o to, že odmítáš přijmout SVŮJ díl odpovědnosti, což je smutné.
pozn. Máš kliku, že jsi kápl na kliďase, kterým sladour nejspíš je a řeší to pouze tímto upozorněním a ne na pruďase, kterej by si to s tebou šel/jel vyřídit rázněji osobně.
To Hanz2107: Kámo, toto když si někdo přečte a bude mít aspoň "4 pohromadě" (všech 5 není ani třeba), nenechá si od tebe z Rajchu dovíst ani dětskej kočárek.
Nejde o to, že se to prostě posralo, to se v reálným životě stává. Jde o to, že odmítáš přijmout SVŮJ díl odpovědnosti, což je smutné.
pozn. Máš kliku, že jsi kápl na kliďase, kterým sladour nejspíš je a řeší to pouze tímto upozorněním a ne na pruďase, kterej by si to s tebou šel/jel vyřídit rázněji osobně.
Jaris330D píše:Zřezal ho tam, jak malého kluka...
Tím bych se snad ani nechlubil. Dodnes by bratranec platil. Takhle se rozhodně problémy neřeší
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
Tak nesmí se to odehrát na náměstí plnýho lidí...
Ber to tak, že když tu budou jedinci, co na všechno serou a nikdo na ně nemůže, tak jim jsou všuchni jen pro smích. Bohužel platí, že s poctivostí nejdřív pojdeš.
Takže když narazíš na parchanta, holt se z tebe musí stát na chvíli taky parchant, jinak nemáš šanci. Když budeš hrát "podle pravidel", na který druhá strana sere, nemáš šanci.
Dobře mířená rána kolikrát vyřeší víc než měsíc trvající dohadování...
Ber to tak, že když tu budou jedinci, co na všechno serou a nikdo na ně nemůže, tak jim jsou všuchni jen pro smích. Bohužel platí, že s poctivostí nejdřív pojdeš.
Takže když narazíš na parchanta, holt se z tebe musí stát na chvíli taky parchant, jinak nemáš šanci. Když budeš hrát "podle pravidel", na který druhá strana sere, nemáš šanci.
Vlasta píše:Jaris330D píše:Zřezal ho tam, jak malého kluka...
Dodnes by bratranec platil. Takhle se rozhodně problémy neřeší
Platil by úplný kulové, když nevíš koho máš žalovat. Byl to další podvodnickej zmrd. On tohle vůbec neřešíval, lžeš, tak dostaneš. Nevím, jak to dělá, ale prostě se ze všeho vykroutil. Teď už to nedělá asi se stářím uklidnil

Zdenda530d píše:Tak nesmí se to odehrát na náměstí plnýho lidí...
Přesně, já jsem takhle taky narazil, stálo mě to sice jen 3000 kč, ale borec měl štěstí, že jsem ho nedohledal. Byl jsem dokonce, až v Přerově, kde jsem ho nedostihl. Byl jsem na něj slušně připravený. Už jsem se s tím smířil

-
- Kontaktovat uživatele:
Muzes mi 100x lepsi diagnostiku, ale pokud nevis co ten vypis chyb znamena, tak ti takova diagnostika je k nicemu. German mohl pred prijezdem auto projet, pak smazat vsechny zavady. Motor mohl byt stale lehce zahraty, ze to nemuselo zhavit. Pak mohl byt vypis chyb, prazdny to je jasny.
Ale nesedi mi ty korekce, to mel poznat. Live data to ukazuji dobre. A nebo ty vstriky po ceste nekdo vymenil
Webasto, existuje pouze par vyjmecnych aut, kde to jeste porad dobre funguje
Jezka topeni, to sezenes do 1000kc.
Ale nesedi mi ty korekce, to mel poznat. Live data to ukazuji dobre. A nebo ty vstriky po ceste nekdo vymenil

Webasto, existuje pouze par vyjmecnych aut, kde to jeste porad dobre funguje

Jezka topeni, to sezenes do 1000kc.
Vlasta píše:Buran narazil na burana
Buran je ten, kdo se k tomu nepostaví čelem a lže. On by mu nic neudělal, kdyby mu přispěl na naftu, kterou projel. Ještě se ho ptal, jestli to auto stojí za jízdu 270 km. Prý top. Auto sjeté kotouče na plíšky, vyteklí prasátka u brzd, destičky totál. Zhnilé a přestříkané a motor sotva držel volnoběh. Passat totálně na renovaci. Na fotkách nafocený tak, aby nic nebylo poznat.
-
-
Vlasta píše:Když někam jedeš, tak vždy s nějakým rizikem. Taky bych mu na naftu nedal
Ale ne když je to: "Jasně, vše je v pořádku, auto si jen ševelí - je to TOPovka, klidně přijeďte" a přijedeš k div ne vraku na špalkách pod kterým jsou 4 lopatky rzi a louže oleje - tomu se říká PODVOD!!!
Podobnou zkušenost má asi každý - mě to tenkrát stálo jen cestu do Pardubic (Autocentrum Pardubice) - Auto, který jsem si byl obhlídnout mělo v reálu poloviční výbavu než "zmrd" avizoval a co mě rozsekalo úplně tak půl roku záruku na motor, který ani nenastartoval. Majitel když viděl jak se blížím do kamrlíku kde přebýval asi utekl okýnkem na hajzlu a nechal tam jen svou "sekretářku", které jsem jen při odchodu (a nevybíravém dialogu, kdy slečna kvokala totální sračky a neměla vůbec ponětí o čem je prodej aut) švihl s dveřma tak, že jsem je vysklil... toť vše.
Cenu za benál jsem neřešil, spíš, že jsem zadrbal den - kvůli ničemu.
Telefonát taky samozřejmě: Vše je OK auto vše má a bla bla bla... nechápu tyto šmejdy!!! co si myslí...
"Možná to pro mě byla tenkrát klika, že majitel zdrhnul... asi by mi to za to nestálo, byla to blbost ale byl jsem dost vytočenej"