Rád bych přidal svoji čerstvou a veskrze pozitivní zkušenost s tímto servisem.
O víkendu jsem trefil 2ma koly (ALU 17" orig BMW) díru hlubokou asi 10cm až se postupně jedno vyfouklo-vnitřní límec promáčknutý v místě "záseku" cca 2 cm

Jelikož jsem jezdil na rezervě, potřeboval jsem to buď velmi rychle opravit nebo shánět nová kola. Po hledání zkušeností jsem na jiném fóru našel odkaz na pneuservis Schubert. V pondělí jsem tam volal a bylo mi sděleno že když to tam cca do 17h přivezu tak si to ráno odvezu hotové. Dovezl jsem to tam tedy v pondělí odpoledne, pán kolo prohlédl a říkal že to snad půjde, jinak že by si to tam ani nenechával a že prý ať rovnou druhý den ráno dorazím. To jsem udělal a čekalo na mě srovnané kolo-po záseku ani památky-vyvážené s minimem záváží. Mezitím jsem zjistil že je podobně nakoplé i to druhé kolo tak jsem mu to říkal že mu ho tam rovnou taky nechám. Vzal mě tedy na zdviž, dopředu dal opravené,rezervu dozadu a zadní kolo si nechal na opravu. Teď k ceně- za první kolo si řekl 500Kč a 100Kč za servis-zutí,nazutí pneu,vyvážení,závaží,zdviž atd!! Druhý den mě čekalo opět opravené kolo s ještě méně závažíčky, zdviž atd. To už si za vše komplet řekl pouze 500Kč!!
Kola jsou opravdu rovná,při všech rychlostech absolutně nehází, mají tam na to jakousi stolici čico a pán to dělá prý 12 let-já mu to i věřím... Cena podle mě víc než dobrá,navíc jsem pak zjistil že na jednom z těch kol mám dokonce nový ventilek.
Mají i velký výběr použitých nebo velmi mírně použitých pneu všech velikostí, případně je umí rychle sehnat.
Kontakt: Pneuservis Schubert, Českobrodská 849, Praha - Dolní Počernice,
http://www.pneuservisschubert.praha-cz.com/
Ohledně opravy kol kontaktujte pana Svobodu - 603 549 173