Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Rovnání kol a pneuservis Schubert - Praha

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
xdentist
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od xdentist »

Rád bych přidal svoji čerstvou a veskrze pozitivní zkušenost s tímto servisem.

O víkendu jsem trefil 2ma koly (ALU 17" orig BMW) díru hlubokou asi 10cm až se postupně jedno vyfouklo-vnitřní límec promáčknutý v místě "záseku" cca 2 cm :( Jelikož jsem jezdil na rezervě, potřeboval jsem to buď velmi rychle opravit nebo shánět nová kola. Po hledání zkušeností jsem na jiném fóru našel odkaz na pneuservis Schubert. V pondělí jsem tam volal a bylo mi sděleno že když to tam cca do 17h přivezu tak si to ráno odvezu hotové. Dovezl jsem to tam tedy v pondělí odpoledne, pán kolo prohlédl a říkal že to snad půjde, jinak že by si to tam ani nenechával a že prý ať rovnou druhý den ráno dorazím. To jsem udělal a čekalo na mě srovnané kolo-po záseku ani památky-vyvážené s minimem záváží. Mezitím jsem zjistil že je podobně nakoplé i to druhé kolo tak jsem mu to říkal že mu ho tam rovnou taky nechám. Vzal mě tedy na zdviž, dopředu dal opravené,rezervu dozadu a zadní kolo si nechal na opravu. Teď k ceně- za první kolo si řekl 500Kč a 100Kč za servis-zutí,nazutí pneu,vyvážení,závaží,zdviž atd!! Druhý den mě čekalo opět opravené kolo s ještě méně závažíčky, zdviž atd. To už si za vše komplet řekl pouze 500Kč!!

Kola jsou opravdu rovná,při všech rychlostech absolutně nehází, mají tam na to jakousi stolici čico a pán to dělá prý 12 let-já mu to i věřím... Cena podle mě víc než dobrá,navíc jsem pak zjistil že na jednom z těch kol mám dokonce nový ventilek.

Mají i velký výběr použitých nebo velmi mírně použitých pneu všech velikostí, případně je umí rychle sehnat.

Kontakt: Pneuservis Schubert, Českobrodská 849, Praha - Dolní Počernice, http://www.pneuservisschubert.praha-cz.com/

Ohledně opravy kol kontaktujte pana Svobodu - 603 549 173
Fabi

#2 Příspěvek od Fabi »

To je jasný :D :D Já tam už pár let jezdím pro gumy a tak... a nemůžu si stěžovat 100% ochota a supr ceny. Nikam jinam :twisted: :twisted:
jurasis

#3 Příspěvek od jurasis »

Jj, musím jen souhlasit, i když přímo na rovnání se teprve chystám. Pořád nemám čas... :evil:
Příkladné jednání i ochota...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
capri
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od capri »

jo jo taky přikládám kladnej ohlas kupoval sem tam gumy a nechaval obouvat a přístup pohodovej :)

takže za mě :palec:
_peper
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od _peper »

Opískování kol a lak taky dělají?
xdentist
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od xdentist »

To netuším, brnkni přímo tomuto pánovi...

xdentist píše:Ohledně opravy kol kontaktujte pana Svobodu - 603 549 173
paveld
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od paveld »

Taky můžu doporučit, jezdim tam už docela dlouho a nemůžu jim nic vytknout. Pneu se tam daj dobře sehnat, často ani ne ojeté, ale prostě starší nepoužité pneu po záruce za symbolickou cenu.
Fabi

#8 Příspěvek od Fabi »

_peper píše:Opískování kol a lak taky dělají?

Hele nepískujou, dělaj to takovým roztokem, výsledek je solidní a dělá to přímo šéf :D Lak taky
arkadiel

#9 Příspěvek od arkadiel »

V roce 2006 jsem si tam nechal renovovat všechny litý kola, byly oparkovaný, někde poškrábaný. Cenu měli relativně nízkou a víc jsem ani dávat nechtěl. Práci odvedli asi dobře, ale lak zdaleka nedosahoval kvality originálu. Z některejch úhlů byla na první pohled vidět nehomogenita barvy, na povrchu bylo pár zrníček. Zkoušel jsem to ještě nějak leštit, ale nakonec jsem to přestal řešit a spokojil se s tím, jak to bylo. Lak pak vydržel.
Jednání bez problémů.
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Slavisimo »

Byl jsem tam minuly tyden na rovnani sisatyho disku a jednani super :-) celkove za 500,- =rovnani+obuti+vyvazeni+montaz na auto :-) a rezervu jeste dali do mycky :-) Jednani super a oprava v poradku :-)
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od DC Výkonná rada »

jj jedna z firem kde se zákazníkem nevyjebaj,

jezdim tam pravidelně a už mi zachránili pár desítek kol
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Rendis

#12 Příspěvek od Rendis »

asi kouknu po nějakých 18´
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
wat69

#13 Příspěvek od wat69 »

http://www.icarauto.cz/

Jako jeden z mala co umi delat famfletovy pneu jak opravy (kdyz to jde) i prezuti. + samozrejme bezne opravy pneu a prezuti se vsim vsudy!

Opravdu odbornik v oboru! Super jednani!!
xdentist
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od xdentist »

wat69 píše:http://www.icarauto.cz/

Jako jeden z mala co umi delat famfletovy pneu jak opravy (kdyz to jde) i prezuti. + samozrejme bezne opravy pneu a prezuti se vsim vsudy!

Opravdu odbornik v oboru! Super jednani!!

Rekl bych ze to do tohoto tematu asi nepatri!

Jinak opet pozitivni zkusenost s rovnanim 2 alu před 14ti dny. Do druheho dne a super prace...
jurasis

#15 Příspěvek od jurasis »

Nápodobně. 2 alu, původně závaží přes půl disku. Při obouvání druhý den (vše obuto a nachystáno, jen se nahodilo na auto) jsem čuměl jak puk na dva pětigramový zbytky na celým kole... 8O
Absolutní spokojenost s jednáním (musel jsem vypadat jak idiot, když jsem se úzkostlivě ptal, jestli to není nebezpečný a odpovědí mi bylo, že po desetileté zkušenosti žádná reklamace), tak s prací (hned je to poznat, ani hromada závaží křivý disky nespraví)...
Navíc, půjčili mi bez problémů kola na dobu opravy (zdarma)...

PS: Cena, 300,- za jedno kolo... 8O Závaží při každém vyvažování bylo dražší... :idea:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
majkouch

#16 Příspěvek od majkouch »

na základě zdejších pozitivních hodnocení jsem to tam dneska taky zkusil a musím říct, naprostá spokojenost, kvalitně ale hlavně rychle a levně
naprostá spokojenost :!:
letecpn

#17 Příspěvek od letecpn »

Tak abych také přihodil do mlýna... Já už k Schubertovi jezdím asi 10 let, mám tam i uskladnéné pneu, cena lidová a v životě jsem neměl problém s kvalitou jeho použitých pneu. V podstatě u něj přezuju a pak na gumy půl roku ani nesáhnu. Ze začátku jsem ještě kontroloval občas tlak, ale pak jsem zjistil, že s jeho servisem je i toto zbytečné. Jediná věc... poslední dobou tam mají dost frmol, takže je dobré mít na servis časovou rezervu. Takže za mě malé + :)
netso

#18 Příspěvek od netso »

Prezuti předních kol, vyvážení asi za 300kc. Že začátku nebyli moc ochotní, ale nakonec jsme i pokecali, zda li se mi vlezou 275 na zadek, renovaci lestenych alu kol nedělají, ale planuji koupi mašiny po novém roce.

Poměr cena výkon, skvělý.
javurek

#19 Příspěvek od javurek »

Já jsem zas tam moc nadšený nebyl. Nemůžu říct, že by udělali něco špatně ale působili na mě spíše průměrně. Já třeba jezdím do http://www.autoplus-praha.cz a tam mám dojmy teda větší. :D
jurasis

#20 Příspěvek od jurasis »

Mno Ty jseš mi dáreček... 4 posty a všechny evidentně cílená reklama... Ba co hůř, tady bezprecedentně haníš servis, ve kterém jsi asi ani nikdy nebyl...
Potřeboval bys facku a BAN... Ty průměrnej...
Odvolám to, jestli sem hodíš naskenovaný daňový doklad z práce tohoto pneuservisu, za kterou jsi nebyl až tak spokojen...
.
.
Odpovědět