Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E81 Cree LED Angel eyes

vše o E81/E82, E87/E88, F20/F21/F22/F23, F40
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kodyjunior

#1 Příspěvek od Kodyjunior »

Ahoj mám e81 (2008) a H8 mi tam svítí jako denní světlo ale žlutě, v šeru se automaticky ztlumí a rozsvítí xenony. Chtěl bych ale mít kroužky bílé. Na internetu je dost bílých angel eyes, ale nemám zkušenosti. Nemáte někdo zkušenosti nejlépe s 20W Cree Led Marker angel eyes? Kde koupit, nebo jestli to alespon přes den je dobře vidět atd. Děkuju
TeskMaster

#2 Příspěvek od TeskMaster »

Taky by me to zajimalo
FreeMaroStyle

#3 Příspěvek od FreeMaroStyle »

Nemám sice kroužky jako denní svícení, takže tam nemám H8, ale mám 10W Cree LED a svítí to jen malinko víc jako obyč žárovky, u mě je to dané světlovodem, ale ty když vemeš ty 20W, nevím jak to tam je s chlazením, protože ty chladiče jsou celkem poddimenzované už i u 10W LED, a jelikož ty 4x5W Led na jedné žárovce jsou jen na takovém "kolíku" a zbytek chladiče je dole, tak si nejsem jistý jak dlouho to vydrží, protože mě to vydrželo zhruba rok, minulý týden mi jedna odešla :D Neodešla sice LEDka, ale ta elektronika k tomu, která mi následně LEDku spálila, ale opravím to sám.

Každopádně to použitelné jako denní svícení bude, bude to svítit stejně, s tím rozdílem, že to bude bílé. Hlavně ať to nejsou čínské LED, ale ať jsou to opravdu CREE LED. Jinak bude životnost tak měsíc, než se utřepou.
hurvajs77

#4 Příspěvek od hurvajs77 »

ten thread skoro rok spal a pak jste ho probudili... :-D

Jak už tu bylo několikráte řečeno, AE jsou k ničemu. Pokud koupíč "výkonější", tak se časem prostě upečou. Nikdy nedosáhneš vysoké svítivosti, světlovody nejsou prostě udělané pro denní svícení.

Jinak drtivá většina LED AE je z Číny, osobně si myslím, že i MTEC bude made in China, jen se prodává kurevsky draze. CREE je jen technologie, neznamená to, že je vyrobena jinde. Sice s ní přišla společnost CREE Inc, ale v podstatě mám jen vyšší světělný tok. Už jsem měl v ruce několik AE, které se pyšnily CREE a byl to levný šmejd z Číny.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
nocarret

#5 Příspěvek od nocarret »

hele mě to svítí celkem parádně :-)
hurvajs77

#6 Příspěvek od hurvajs77 »

na přímém slunci a v porovnání s novými modely to nebude nic moc slavného... Ikdyž Ti to svítí třeba hodně. Hlavní je, že jsi spokojený
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
FreeMaroStyle

#7 Příspěvek od FreeMaroStyle »

Já dělám v práci s LED technologií, takže si můžu ověřit co tam mám za LEDky, jasně, tělo je vyrobené v číně, kabeláž taky, elektronika určitě taky, ale naštěstí když jsem něco z ebay objednával s tím že tam jsou CREE LED, tak tam opravdu byly. Navíc jsem je i měřil a stejně nejedou na 10W, LEDky sice 10W jsou, ale teče do nich malý proud právě kvůli tomu poddimenzovanému chladiči... A jasně, i kdybych do mých kroužků, které nejsou pro denní svícení určeny narval místo 10w třeba 20w, tak to nebude svítit jinak, je to dáno tím světlovodem.

S těmi Mtec si myslím taky že to je jen předražené. Navíc s mým podvozkem bych vytřepal cokoliv :D
Odpovědět