Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E81 Cree LED Angel eyes
-
Ahoj mám e81 (2008) a H8 mi tam svítí jako denní světlo ale žlutě, v šeru se automaticky ztlumí a rozsvítí xenony. Chtěl bych ale mít kroužky bílé. Na internetu je dost bílých angel eyes, ale nemám zkušenosti. Nemáte někdo zkušenosti nejlépe s 20W Cree Led Marker angel eyes? Kde koupit, nebo jestli to alespon přes den je dobře vidět atd. Děkuju
-
-
Nemám sice kroužky jako denní svícení, takže tam nemám H8, ale mám 10W Cree LED a svítí to jen malinko víc jako obyč žárovky, u mě je to dané světlovodem, ale ty když vemeš ty 20W, nevím jak to tam je s chlazením, protože ty chladiče jsou celkem poddimenzované už i u 10W LED, a jelikož ty 4x5W Led na jedné žárovce jsou jen na takovém "kolíku" a zbytek chladiče je dole, tak si nejsem jistý jak dlouho to vydrží, protože mě to vydrželo zhruba rok, minulý týden mi jedna odešla
Neodešla sice LEDka, ale ta elektronika k tomu, která mi následně LEDku spálila, ale opravím to sám.
Každopádně to použitelné jako denní svícení bude, bude to svítit stejně, s tím rozdílem, že to bude bílé. Hlavně ať to nejsou čínské LED, ale ať jsou to opravdu CREE LED. Jinak bude životnost tak měsíc, než se utřepou.

Každopádně to použitelné jako denní svícení bude, bude to svítit stejně, s tím rozdílem, že to bude bílé. Hlavně ať to nejsou čínské LED, ale ať jsou to opravdu CREE LED. Jinak bude životnost tak měsíc, než se utřepou.
ten thread skoro rok spal a pak jste ho probudili...
Jak už tu bylo několikráte řečeno, AE jsou k ničemu. Pokud koupíč "výkonější", tak se časem prostě upečou. Nikdy nedosáhneš vysoké svítivosti, světlovody nejsou prostě udělané pro denní svícení.
Jinak drtivá většina LED AE je z Číny, osobně si myslím, že i MTEC bude made in China, jen se prodává kurevsky draze. CREE je jen technologie, neznamená to, že je vyrobena jinde. Sice s ní přišla společnost CREE Inc, ale v podstatě mám jen vyšší světělný tok. Už jsem měl v ruce několik AE, které se pyšnily CREE a byl to levný šmejd z Číny.

Jak už tu bylo několikráte řečeno, AE jsou k ničemu. Pokud koupíč "výkonější", tak se časem prostě upečou. Nikdy nedosáhneš vysoké svítivosti, světlovody nejsou prostě udělané pro denní svícení.
Jinak drtivá většina LED AE je z Číny, osobně si myslím, že i MTEC bude made in China, jen se prodává kurevsky draze. CREE je jen technologie, neznamená to, že je vyrobena jinde. Sice s ní přišla společnost CREE Inc, ale v podstatě mám jen vyšší světělný tok. Už jsem měl v ruce několik AE, které se pyšnily CREE a byl to levný šmejd z Číny.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
na přímém slunci a v porovnání s novými modely to nebude nic moc slavného... Ikdyž Ti to svítí třeba hodně. Hlavní je, že jsi spokojený
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
Já dělám v práci s LED technologií, takže si můžu ověřit co tam mám za LEDky, jasně, tělo je vyrobené v číně, kabeláž taky, elektronika určitě taky, ale naštěstí když jsem něco z ebay objednával s tím že tam jsou CREE LED, tak tam opravdu byly. Navíc jsem je i měřil a stejně nejedou na 10W, LEDky sice 10W jsou, ale teče do nich malý proud právě kvůli tomu poddimenzovanému chladiči... A jasně, i kdybych do mých kroužků, které nejsou pro denní svícení určeny narval místo 10w třeba 20w, tak to nebude svítit jinak, je to dáno tím světlovodem.
S těmi Mtec si myslím taky že to je jen předražené. Navíc s mým podvozkem bych vytřepal cokoliv
S těmi Mtec si myslím taky že to je jen předražené. Navíc s mým podvozkem bych vytřepal cokoliv