Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
118D- kontrolka Zamceneho volantu-prosim o radu
Zdravim, mel bych dotaz - v BC se mi rozsvistila cervena kontrolka: volant a zamek" Nemate s tim nekdo nejake zkusenosti? Melo by se jednat o poskozeni zamku volantu. Auto zatim funguje bez problemu- ale dle BMW Renocar se s tim musi ihned do servisu a popriadne hrozi vymena tyce rizeni nebo tak neco.. Neporadite ? Popripadne nejaky servis v praze? Moc diky.
Dekuji za odpovedi. Byl jsem s autem ve servisbmw.cz - Vinor u Prahy a rekli mi ze na 99% je to poskozeny zamek volantu. Delali diagnostiku a hlasi to fakt chybu. no a 1% je pry vadna tyc rizeni.. coz by bylo dost v pr.. pac ta stoji pry cca 18tis
NO tak nevim.. Cetl jsem zde dost pochvalnych prispevku na ten servis, tak snad se jim da verit. Co me ale zarazi je, ze tam nasli dalsi 3 chyby - nic vazneho a uz opraveno. Ale auto bylo pred tydnem v Renocaru v Brne - taky na diagnostice a tam mi NIC nezjistili jen si vzali kacky a konec! Uz tam NIKDY nejedu... slysel sem od vice lidi ze tam jsou "darebaci" a asi na tom neco bude...

-
- Kontaktovat uživatele:
mám také problém se zámkem volantu (žlutá kontrolka před startováním a po vypnutí motoru, ale vše funguje, tak jak má)... psal jsem do Renocar Brno, ohledně svolávačky na zámky, jestli něco takového je nebo bylo a bylo mi řečeno, že nic na zámky není ani nebylo... takže by mě zajímalo, kdo a kde to dělal na tu svolávačku?
Dík za info
INPA přitom žádnou chybu nehlásí... nebo nevím, pod jakou jednotkou to hledat, ale projel jsem snad vše a nikde nic nebylo... Pod jakou jednotkou to hledat?
Dík za info
INPA přitom žádnou chybu nehlásí... nebo nevím, pod jakou jednotkou to hledat, ale projel jsem snad vše a nikde nic nebylo... Pod jakou jednotkou to hledat?
dvori píše:... bylo mi řečeno, že nic na zámky není ani nebylo...
Nebylo to na zámky, ale na ELV
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
pokud vim, obcasne rozsviceni kontrolky - zlute je casty neduh e87. 1-2x za rok se mi po vlozeni klicku objevovala zluta kontrolka zamku volantu a neslo nastartovat, vzdy pomohlo vyndani klice a pootoceni volantem. Nyní již 1 rok bez problemu, pravda snazim se parkovat s koly rovně - vyčetl jsem to někde na britském foru. Diagnostika nikdy zadnou chybu neukazala. e87 2006