Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Upozornění na navigaci

vše o E81/E82, E87/E88, F20/F21/F22/F23, F40
Odpovědět
Zpráva
Autor
BMWLT

#1 Příspěvek od BMWLT »

Ahojte,

tak jsem zapomněl zavřít okno u spolujezdce a nechal ho venku, když pršelo včera. Sice bylo otevřený jen 4-5cm, ale po vložení ovladače do auta, mi to na navigaci hlásí - viz fotka.

Zkoušel jsem zatáhnout za pás, funguje.
Je ještě něco, co mám vyzkoušet?

A jak mám tu hlášku odstranit, vyskočí mi tam vždy když nastartuji auto nebo vložím ovladač.

Díky za info a rady :)
Přílohy
Fotografie2402_640x385.jpg
Fotografie2402_640x385.jpg (34.43 KiB) Zobrazeno 4409 x
matiz
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matiz »

Chyba na zadrznem systemu, neosdtranitelne bez diagnostiky. Okno s tim nema nic spolecneho. Muze to byt cokoliv, vcetne jednotky, taky uz jsem menil... Zcista jasna umrela...
vivanatura

#3 Příspěvek od vivanatura »

Ahoj,
mě se to stalo cca před týdnem, kdy jsem vezl brašnu na předním sedadle. Co jsem tak četl, je to poměrně častá chyba a může toho být víc (co můžeš udělat, tak např. zkusit zkontrolovat kabely pod sedačkou, jestli není nějaký odpoiený), ale ta chyba sama nezmizí, musíš to napíchnout.

Tento týden to vezu k mechanikovi, s největší pravděpodobností to bude např. pyropatrona nebo sensor v sedačce.

Asi to nepomohlo, ale chtěl jsem se podělit :wink:
matiz
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od matiz »

Ja bych velmi durazne doporucoval do toho NIJAK nehrabat, nic neodpojovat a nic neresit, protoze to je akorat tak k nicemu.
BMWLT

#5 Příspěvek od BMWLT »

No já si vzpomněl, že v sobotu tu teda hodně lilo, takže si myslím, že to spíš bude kvůli tomu...snad až to vyschne, tak to hlásit nebude.
BMWLT

#6 Příspěvek od BMWLT »

takže opravdu to vypadá, že to bylo skrz napršení na sedadlo spolujezdce, teď večer se mi už hláška na navigaci neobjevila :).

Jenže jsem nechal okýnko pootevřené, aby to vyschlo a nenachčije mi tam zase? :D :D Sedačka zase trochu mokrá, snad se zítra žádná hláška neobjeví :D
Odpovědět