Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E87 12V v kufru pro Zesilovač (REM)

vše o E81/E82, E87/E88, F20/F21/F22/F23, F40
Zpráva
Autor
mamaxam

#21 Příspěvek od mamaxam »

FreeMaroStyle píše:To si budeš muset asi normálně proměřit, těžko takto teoretizovat :D
Nakonec jsem naměřil 12V po nastartování jen na osvětlení co je pro SPZ, takže jsem to vytáhl z tama to REMko. Myslím že tam někde vpravo jak vedou kabely byl ten plusový od osvětlení SPZ spojen. Napájení normálně z baterky, tam problém není a zesilovač se zapne když nastartuju (rozsvítí se světla) a při vypnutém motoru musím mít ovladač otočený na rozsvícené AE (parkovačky), pak hraju :D

Díky za odpověď. Zkusím to tedy zapojit buď na denní svícení nebo SPZ. Nevím zdali se mi podaří připojit napájení na baterii abych ji nemusel odpojovat... Je nějaký problém s chvilkovým odpojením baterie? Předpokládám, že se jen vynulují čítače jako průměrná spotřeba, hodiny atd.. ale jinak se snad nic nestane že?
FreeMaroStyle

#22 Příspěvek od FreeMaroStyle »

Nic se nestane :D V klidu to můžeš odpojit, jak říkáš vynuluje se jen počítadlo km, spotřeba a tyto další drobné údaje.
Odpovědět