Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupě 118d
-
Dobrý den,
Zvažuji koupi BMW 118d. Chtěl bych se zeptat, jaký názor máte na toto vozidlo. Chtěl bych ho převážně provozovat ve městě. I když mám o vozidlech slušný přehled, ocenil bych názor nestranného člověka. Ocením jakýkoli komentář. Původně ho užívala žena. Přikládám odkaz
Předem moc děkuji za reakce
http://www.tipcars.com/bmw-rada_1/118d- ... 00392.html
Zvažuji koupi BMW 118d. Chtěl bych se zeptat, jaký názor máte na toto vozidlo. Chtěl bych ho převážně provozovat ve městě. I když mám o vozidlech slušný přehled, ocenil bych názor nestranného člověka. Ocením jakýkoli komentář. Původně ho užívala žena. Přikládám odkaz
Předem moc děkuji za reakce
http://www.tipcars.com/bmw-rada_1/118d- ... 00392.html
Myslím, že kola a takhle sníženy podvozek nebyl součástí nového vozu a ženy zrovna tohle u auta nemění. Nezdá se mi jak lícuje přední nárazník s blatníkem. Motor tuším do roku 2009 měl spodní ozubené kolo vyfrézované na klikové hřídeli což znamená, že při výměně chrastícího rozvodového řetězu se mění i klikovka. Při nákupu byl bych velmi obezřetný.
-
-
Nesedí mi ty přeFL zrcátka na poFL modelu. Nechci kecat nevím od kdy se davaly, ale měly by tam být větší zrcátka zpěné. Výška vypadá sériová M-packetová.
k Ceně, jsem rád že nemám manuální klimu a to hnusné rádio a že mám xenony
alespoň mě to uspokojuje že ikdyž mám před FL spolehlivý motor, tak vím že cenu si pořád drží, když za toto chce 250
Jinak jako si to prověř v BMW jak je to s kilometrama a zajeď pro to s dobrou diagnostikou
k Ceně, jsem rád že nemám manuální klimu a to hnusné rádio a že mám xenony

Jinak jako si to prověř v BMW jak je to s kilometrama a zajeď pro to s dobrou diagnostikou

-
-
A hlavně prý má měněný rozvody, takže by řetěz měl mít novou geometrii a neměl už ničit ozubené kolo na klikové hřídeli. Hlavně uvidím co najdou v Renocaru. Xenony dokoupím a rádio budu taky měnit. Klimu neřeším. Hlavně, že ji má a chladí. Když jsme u těch xenonů. Chtěl bych se zeptat co je všechno třeba pro výměnu celých světel za celé světla xenonové. Zda je třeba i nějaká řídící jednotka světel nebo to stačí měnit kus za kus.
Cenou se chci dostat na 240 000.
Cenou se chci dostat na 240 000.
-