Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
otevření kapoty
...no mě se stalo to samé , zrezl čep na zámku , nevěděl sem si s tím rady tak sem zajel do BMW
práce nestála moc , nové lanka (jsou půlená)vyšla na cca 1500,- bez DPH
doporučuju ale rovnou jet tam s nějakým jiným funkčním zámkem z nějaké bouračky , protože tu opravu stávajícího si samozřejmě naúčtují a nový zámek v BMW stojí docela ranec , jetý koupíš okolo 750,-
jednička na zareznutí zámku motoru trpí , jak si je na ráně
práce nestála moc , nové lanka (jsou půlená)vyšla na cca 1500,- bez DPH
doporučuju ale rovnou jet tam s nějakým jiným funkčním zámkem z nějaké bouračky , protože tu opravu stávajícího si samozřejmě naúčtují a nový zámek v BMW stojí docela ranec , jetý koupíš okolo 750,-
jednička na zareznutí zámku motoru trpí , jak si je na ráně

Zdravím, nebudu zakládat nové téma. Odešla mi první půlka lanka (od páčky po tu spojovačku co je vlevo pod kapotou), mrdlo to přímo u páčky, ale tak šikovně, že když potřebuju pod kapotu tak kleštěma za zbytek lanka zatáhnu. A chci se zeptat, jestli to jde vyměnit ,,doma'', nebo je ten proces složitější a musím s tím do servisu.
Díky dík
Díky dík
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
"Doma" je možné vyměnit i písty v motoru, záleží na šikovnosti, znalostech a nářadí.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu, lanko na 1er jsem skutečně nikdy v tomto životě neměnil. Umím jen udělat GO na motoru nebo vyměnit vnitřek v diferáku. Do výměny lanka jsem neměl odvahu se pustit 

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
lidi .... ku*va ... naučte se používat google .... všechno to tam je ... návod
a nemusíte se pak cítit uraženě, když vám tady někdo na blbou otázku dá blbou odpověď
a nemusíte se pak cítit uraženě, když vám tady někdo na blbou otázku dá blbou odpověď
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine