Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e87 120d

vše o E81/E82, E87/E88, F20/F21/F22/F23, F40
Odpovědět
Zpráva
Autor
Peter1007

#1 Příspěvek od Peter1007 »

Ahojte.
Mám v pláne kupit BMW 120d z CZ. Jedno som našiel a celkom sa mi pozdáva a v pondelok mám odhodnutú obhliadku auta. No obraciam sa na Vás z iného dôvodu. Do bazaru kde sa auto nachádza to mam cca 800km a rád by som ak by sa našiel niekto kto by to auto vedel obhliadnuť skôr a povedať mi svoj názor. Je to moje prvé BMW takže tie auta nepoznám a dám na radu skúsenejších.
Auto sa nachádza v bazari : ProCars , Karlovarská 5
273 61 Velká Dobrá ,cca 4 km od Kladna, konkrétne sa jedná o : http://www.procars.cz/detail/BMW_Rada-1 ... .html#skok

Auto bolo slabo burane na pravý predný blatník + sú tam rozdielne svetla.
Má niekto skúsenosti s týmto predajcom alebo názor na dané auto ?

Ďakujem za pomoc :)
FreeMaroStyle

#2 Příspěvek od FreeMaroStyle »

Pomohl bych Ti, ale do Kladna to mám 400km :D ...
Nicméně to auto vypadá hrozně vevnitř na 250tkm, moje se 150t vypadá teda jak nové oproti totomu :D To musí mít tak 400tkm podle toho volantu ošahaného, tech ramečku kolem radia, tož ty díry v tlačítku od Rádia co to je? :D Řadička ta určitě není původní tak je měněná jinak by vypadala jak zbytek auta :D Všude fleky, to muselo mít prase.
Třeba je v pořádku, stačilo by jen vyčistit, ale proč má doprdele každé světlo jiné? :D
blackwhit

#3 Příspěvek od blackwhit »

já bych se toho taky bál. Mám najeto ca 203 a oproti tomuhle vypadá jak zrovna zajetý auto! :-)

když chvilku vydržíž, budu ji možná prodávat...;-)
Peter1007

#4 Příspěvek od Peter1007 »

Auto vyzeralo dnu dosť biedne ale dostal som nové fotky interieru a je vycisteny takze v pohode. Som dosť osekaný čo sa výberu týka. Chcem to zobrať na firmu a aut s odpočtom DPH niet. Prave svetlo bolo menene este v IT za nové orginal BMW tu su detajlnejsie fotky : http://www.bmwklub.sk/bmw1/rozdiel-medz ... 00546.html
ak by niekto vedel aky je tam rozdiel tak napiste. Nemá to DPF čo je pre mňa dosť dôležité. Nové svetla nie su problém našiel som v PL zanovne bixenony za rozumy peniaz tak by som ich vymenil časom. Pre mňa je dôležité to čo je pod kapotou.
gsicbr

#5 Příspěvek od gsicbr »

uz to, že ty krytky ostřikovačů jsou tam naopak, pochybuju. že to bylo opraveno v BMW a dělal to nějakej mastil v ČR. Nevím jak je tam dostal, to ani nejde. Předpokládám, že jsou tam nalepený a kdo ví, jestli ty xenony jsou origo. Nešel bych do toho. IT je nejrizikovější země na dovoz. Jak vedou ty servisky atd.
FreeMaroStyle

#6 Příspěvek od FreeMaroStyle »

Tech krytek sem si nevsiml :D:D tak to je mazec :D
Odpovědět