Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E87 118d 2009 - vibrace nad 130 km/h
Dobrý den všem,
poslední dobou pozoruji na své 118d, že při překročení rychlosti 130 km/h se objeví mírné vibrace, které zase pod touto rychlostí zmizí. Do 130 je vše v pohodě. Kardanku a její uložení jsem nechal zkontrolovat a kola jsou vcelku přesně vyvážena. Mechanikovi se však zdáli silenbloky pod převodovkou a motorem jakoby poněkud měkčí, múže to být jimi? Dejte mi tip na co se zaměřit, budu rád za každý názor. Díky.
poslední dobou pozoruji na své 118d, že při překročení rychlosti 130 km/h se objeví mírné vibrace, které zase pod touto rychlostí zmizí. Do 130 je vše v pohodě. Kardanku a její uložení jsem nechal zkontrolovat a kola jsou vcelku přesně vyvážena. Mechanikovi se však zdáli silenbloky pod převodovkou a motorem jakoby poněkud měkčí, múže to být jimi? Dejte mi tip na co se zaměřit, budu rád za každý názor. Díky.
-
-
Tak od pátku je auto doma. Delší cestu na dálnici jsem ještě nejel, ale celkově mám pocit, že se trochu ztišil a zklidnil motor. Jel jsem jen krátkou trasu do Průhonic a zpět do Prahy a nic výraznýho ze spodku jsem necítil. Tak snad to bude OK. Ještě chci auto projet na nějakém nově opraveném úseku D1, protože už i ten loni opravený kousek dálnice s tichým asfaltem z Průhonic do Prahy je již zvlněný.