Ahoj,chci se zeptat jestli se vámi sklopí pravém zrcátko při zařazení zpátečky.Moje auto to nedělá a chtěl bych aby to umělo.Jde to nějak nastavit?Nepomůže ani přepínání z levého na pravé.
Bohužel u BMW si člověk musí hodně dávat pozor na výbavu a před koupí nastudovat co vše ten model může mít a co člověk chce. Ještě jsem nepotkal třeba dvě BMW našláplé výbavou aby ji měly úplně stejnou, vždy v jednom něco chybělo a něco přebývalo proti druhému.
ahoj, mozna se pletu, ale nejde jen nakodovat? me to naklapeni delal mechanik jen prekodovanim jednotky nebo ceho. Dalo se natavit trojblik blinkru pri zamceni, nastaveni follow me home a treba i to zrcatko. Ale nevim presne jestli jsem nemel teda uz ve vybave. Ale nedelalo to zezacatku, slo to dokodovat. jo a mam e46 330i
Takže podle ISTY jsou dva druhy zrcátek. Standartní zrcátka jsou ovládány přímo přes ovladač řidičových dveřích=tvůj případ.
Druhá možnost jsou zrcátka speciální výbavy-ovládané přes LIN bus. S pamětí nebo se sklápěním. Automatické sklopení při zpátečce je tedy možné pouze u vyšší verze zrcátek