Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e87 -120i, rok 2004 - občas nezareaguje dálkové odemykání

vše o E81/E82, E87/E88, F20/F21/F22/F23, F40
Odpovědět
Zpráva
Autor
lucasso87

#1 Příspěvek od lucasso87 »

Zdravím všechny, chtěl bych požádat o radu, případně o informaci, zda je někdo schopný mi pomoci opravit následující.

V posledních dnech se mi stává, že občas odemknu auto přes dálku na více pokusů, objevuje se to i u zamykání, to ale ne tolik často. Obecně mi přijde, že pokud již odemknu a zkouším odemknout a zamknout, že to jde bez problémů, ale jakmile auto chvíli stojí, tak to někdy nejde na poprvé odemknout. Nemyslím si, že by byl vadný klíč, někdy to opravdu reaguje vždy odemknutí i zamknutí. Co jsme vyčetl zde a zejména na foru u SK, tak by mohlo být příčinou relé: http://www.automobilovedily24.cz/vemo/2291791.

Prý se dá vyměnit za trochu silnější 16 A, má s tím někdo zkušenost, nebo jsem vedle?

Díky moc předem za pomoc.

L.
BMWLT

#2 Příspěvek od BMWLT »

Ahoj, mám podobný problém. Odemknu pokaždé, ale někdy nejde zamknout, téměř vždy, až na jeden případ, musím otevřít dveře řidiče a zavřít a pak zamknout. Jednou nefungoval ani tento postup. Nevím čím to je. Dělají to oba ovladače.
Odpovědět