Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
M trikolora na ledvinky do vašeho bmw na jakýkoliv model
-
-
-
Sem ted koukal na bazos a inzeratu tam ma hodne.. Je nekde z brna asi..
http://www.bazos.cz/search.php?hledat=7 ... do=&order=
http://www.bazos.cz/search.php?hledat=7 ... do=&order=
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Ja uz sem pekne nasranej,furt mi nic neprislo a nikdo se mnou nekomunikuje.Na ebay sem nikdy nenakupoval a radsi si kilo priplatim a nebudu muset resit nakup pres ebay.Ale nadruhou stranu se nenecham okrast ani o tak smesnou castku a jestli to do konce tydne nedojde,tak to jdu normalne nahlasit na polise.
-
Tak se musím přidat se špatnou zkušeností, pán prodejce je pěknej podvodník. Být já prodejcem tak bych se osobně styděl i jen za zpracovaní toho co posílám podvedeným ->to bych rači neposlal nic ale udělat si takovou ostudu
DD.
Jak napsal kolega předemnou tak stejně tak mi přišla dnes obálka a po jejím rozbalení jsem zůstal v němým úžasu, byly tam 3 proužky papíru!!! Jeden červenej a dva uplně stejný modrý (i stejnej odstín takže slovo trikola je rázem bikolora) ale ted to hlavní, papír nebyl ani voskovanej ani nijak poplastovanej, prostě normální A4 nastříhaná na proužky a nějak fušerácky nabarvená a bez žádnýho samolepícího vehementu k tomu. Kdyby toto doneslo dítě ze školky rodičům tak dobrá, řekl bych že mělo jít o rok později nebo že je duševně na tom hůř ale že to pošle někdo kdo to vydává za trikoloru
DD
PS pro prodejce: Doufám že tě Karma najde a těch mých 165kč si náležitě užiješ

Jak napsal kolega předemnou tak stejně tak mi přišla dnes obálka a po jejím rozbalení jsem zůstal v němým úžasu, byly tam 3 proužky papíru!!! Jeden červenej a dva uplně stejný modrý (i stejnej odstín takže slovo trikola je rázem bikolora) ale ted to hlavní, papír nebyl ani voskovanej ani nijak poplastovanej, prostě normální A4 nastříhaná na proužky a nějak fušerácky nabarvená a bez žádnýho samolepícího vehementu k tomu. Kdyby toto doneslo dítě ze školky rodičům tak dobrá, řekl bych že mělo jít o rok později nebo že je duševně na tom hůř ale že to pošle někdo kdo to vydává za trikoloru

PS pro prodejce: Doufám že tě Karma najde a těch mých 165kč si náležitě užiješ

Tak mi ten pocmaranej,krivej hajzlpapir taky dosel.To si ze me fakt dela prdel.Schvalne vam to nafotim az se trochu uklidnim.Dal sem mu sanci do stredy na vraceni penez,pak at si me nepreje.
To bych radsi nedostal nic nez toho,to me nasralo jeste vic.
-----------
NEjde o to ze to z auta neudela Mko,to ani nikdo neceka,ale je to prijemny oziveni ledvinek.Pokud by to vypadalo jako na fotce,ne tenhle vtip kterej nema cenui ani te obalky ve ktere to prislo.
To bych radsi nedostal nic nez toho,to me nasralo jeste vic.
-----------
NEjde o to ze to z auta neudela Mko,to ani nikdo neceka,ale je to prijemny oziveni ledvinek.Pokud by to vypadalo jako na fotce,ne tenhle vtip kterej nema cenui ani te obalky ve ktere to prislo.
no... mě to tedy dorazilo... nebo jestli to bylo TO. Přišly mi v obálce tři podlouhlé papírky evidentně vystřižené ze školního barevného papíru
tam kde to bylo křivě vystřižené, byly ještě vidět stopy po tužce, takže podle mě je inzerent 5ti letej kluk nějakýho místního člena a takhle si navyšuje rozpočet na školní mlíčka - jinak si to vysvětlit nedovedu
o tom, že bych chtěl peníze zpátky ani neuvažuju, je mi jasný, že padly za žvejky.

tam kde to bylo křivě vystřižené, byly ještě vidět stopy po tužce, takže podle mě je inzerent 5ti letej kluk nějakýho místního člena a takhle si navyšuje rozpočet na školní mlíčka - jinak si to vysvětlit nedovedu

o tom, že bych chtěl peníze zpátky ani neuvažuju, je mi jasný, že padly za žvejky.
-