Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
motor 4.6 alpina
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Tazatel asi žádal foto vady bloku, pokud je viditelná a poškozené ojnice.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Lucifer píše:Vím jak ten motor vypadá, klasika M62B44TU. Ale jen mě zajímalo jak moc je poškozený
sem si myslel,ale je složen a dle mechanika neopravitelný....sice nevyletěla z bloku a bude asi vydřenej....osobně sem to nechtěl řešit tak sem koupil novej motor....zajímavý jsou ty vačky alpina,které jdou na 4.4 apod.
jinak nafotit můžu,ale musim sundat aspon malou vanu a to bude chvíli trvat
Lucifer píše:Tak pokud je to takhle tak mi to vyloženě fotit nemusíš.
Pokud není tedy z venku viditelné poškození je zajímavý např na stolek. Jakou si představuješ cenovku?
no na stolek možná blok,ale prodávám celej motor a na stolek si kup někde blok...jinak cenu sem napsal na nabídnutí...jinak pro představu jsou na motoru 4 vačky alpina a jeden ks nové stojí 16tis. takže na nabídky typu za celej motor 10 tis ani nereaguju jinak celej min cena 30 tis. a na stolek dost drahý
-
Zeptám se narovinu - jsi ochotný prodat jen vačky nebo hlavy ? Pokud ne, za rozumnou cenu bych vzal vše – vzal si hlavy (kvůli vačkám) a zbytek bude šrot/prodej (pro ostatní zájemce). Určitě 16tkč/ks za vačku dát nehodlám, když je to díl který podléhá opotřebení, ale vzhledem k problémovosti 4.6 si nemyslím, že za 30tkč je ten motor prodejnej – ty vačky je jediný co má hodnotu, ale kupců na to asi taky moc nebude.
Ona 4.6 má jinej blok, který je ale nepoužitelný (předpokládám), drobnosti okolo (písty apod.) a ostatní je stejný nebo bez větších problému nahraditelný s běžnou 4.4i, která se po takovéto destrukci prodává za 5-10tis.
Mimochodem – jedná se o VANOS motor ? Vážný zájem mám, ale je to jen o dohodě - stačí mi sms na 776 760 258 – zavolám.
Ona 4.6 má jinej blok, který je ale nepoužitelný (předpokládám), drobnosti okolo (písty apod.) a ostatní je stejný nebo bez větších problému nahraditelný s běžnou 4.4i, která se po takovéto destrukci prodává za 5-10tis.
Mimochodem – jedná se o VANOS motor ? Vážný zájem mám, ale je to jen o dohodě - stačí mi sms na 776 760 258 – zavolám.
Raisidlo77 píše:Zeptám se narovinu - jsi ochotný prodat jen vačky nebo hlavy ? Pokud ne, za rozumnou cenu bych vzal vše – vzal si hlavy (kvůli vačkám) a zbytek bude šrot/prodej (pro ostatní zájemce). Určitě 16tkč/ks za vačku dát nehodlám, když je to díl který podléhá opotřebení, ale vzhledem k problémovosti 4.6 si nemyslím, že za 30tkč je ten motor prodejnej – ty vačky je jediný co má hodnotu, ale kupců na to asi taky moc nebude.
jedná se o vanos motor a již sem to někde psal tak to napíši ještě jednou pro všechny ať neodpovídám ind. na sz.
Nová vačka stojí 16k jsou tam 4ks to je 64k,když vezmu v potaz,že jsou použitý a prodám za méně než je poloviční cena tak sem na ceně 30k a zbytek motoru zdarma to jest 32 hyder po 900kč,hlavy,vanosy, apod...zrovna nejsem člověk co potřebuje peníze,takže o ceně dále jednat nebudu..a je pevná !!!
jinak pro vážné zájemce tel 775079815
-