Ondra23 píše:Ahoj máš ještě ty přední brzdy? Pokad ano měl by si k nim i tehlice s nábojema z M3 chtěl bych to dát na 328i ale nechce se mi výrábět nějaký redukce a podobný věci.
Brzdy jsou a není potřeba vyrábět redukce. Naopak je potřeba kousek z těhlice zfrézovat, aby se střed brzdiče posunul o cca 5mm ven od osy auta. Řešil jsem to takto na autě kamaráda, stejně to řešil třeba i Francis na jeho Compactu.
Ondra23 píše:Ahoj máš ještě ty přední brzdy? Pokad ano měl by si k nim i tehlice s nábojema z M3 chtěl bych to dát na 328i ale nechce se mi výrábět nějaký redukce a podobný věci.
Brzdy jsou a není potřeba vyrábět redukce. Naopak je potřeba kousek z těhlice zfrézovat, aby se střed brzdiče posunul o cca 5mm ven od osy auta. Řešil jsem to takto na autě kamaráda, stejně to řešil třeba i Francis na jeho Compactu.
Jo o tom už sem taky slyšel nebo ještě podložku pod kotouč ale pak sem právě slyšel že když se daj komplet těhlice s nábojema z M3 tak to pasuje bez úprav tak nevim co je na tom pravdy ani nevim co je jiný jestli náboj nebo celá těhlice.
Francis píše:Nefrézujeme těhlici, ale držák brzdiče. Asi o 7 mm.
Aha, sorry za mistake
Každopádně ubrat kus materiállu na držáku je mnohem lepší, než dávat podložku pod kotouč. Náboj je stejný jako u ne M3. Těhlici lze změnit, to je samozřejmě varianta nejlepší, ale kde vzít a nekrást?
ignat píše:dobrý den, je složité přestavět z mechanického ovládání klimatizace na elektronické které nabízíze?
Dobrý den, údajně stačí přehodit ten box v klapkami a výměníkama a zapojit několik drátů k panelu. Dělal to před pár lety jeden člen klubu a měl to za den hotové. Zkuste pohledat někde na youtube, možná tam bude návod.
Ahoj, prosím tě, to křídlo ještě je? pokud ano, bral bych ho! Info prosím na mail emerygable@seznam.cz, nebo sms na tel. č. 702381630 (zavolám zpátky). Děkuji moc.