Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Díly E36, M42b18 po dílech + INDIVIDUAL Interier
Černej kastlík bych měl mít nezlomený v hezkém stavu. Musím ale kouknout jestli je to "po FL" verze, to si nejsem úplně jist... (z tohodle konkrétního auta je našrot...)
M lišty nemám, víko kufru koroze... motor měl najeto poctivejch 170tis a proto putoval do mojeho daily IS - což byl důvod koupě týhle zváleniny
M lišty nemám, víko kufru koroze... motor měl najeto poctivejch 170tis a proto putoval do mojeho daily IS - což byl důvod koupě týhle zváleniny

Re: Díly E36, M42b18 po dílech + INDIVIDUAL Interier
Zdravím chtěl bych se zeptat zda nemáte přední sedačky do E36, interiér D6TT - STOFF KLEE/GRAU, je to šedá barva se vzorem mám to cabria ale je mi jedno z čeho to bude důležitý je stav, a pak bych potřeboval na 320i trubku na chlazení alternátoru děkuji za nabídky
Re: Díly E36, M42b18 po dílech + INDIVIDUAL Interier
bohužel nemám ani jedno.glenn86 píše:Zdravím chtěl bych se zeptat zda nemáte přední sedačky do E36, interiér D6TT - STOFF KLEE/GRAU, je to šedá barva se vzorem mám to cabria ale je mi jedno z čeho to bude důležitý je stav, a pak bych potřeboval na 320i trubku na chlazení alternátoru děkuji za nabídky
Interier mám pouze tento individual, pak jeden červenou alcantaru z compacta a modrou z toura