Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Co si myslíte o "levných" repasovaných turbech?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dracon

#1 Příspěvek od Dracon »

Kleklo mi turbo, repas u důveryhodných odborníků má vyjít na 15k, nové vyjde na 25k, ale na netu se nabízejí repasy na výměnu za cca 7k, většinou firmy ze severu Moravy, nebo Slovenska. Mám se toho bát, že to bude nějaká "Polština"? Jedná se o turbo do 2.0D M47 prý elektronicky řízené.
Dyx

#2 Příspěvek od Dyx »

Dracon píše:Kleklo mi turbo, repas u důveryhodných odborníků má vyjít na 15k, nové vyjde na 25k, ale na netu se nabízejí repasy na výměnu za cca 7k, většinou firmy ze severu Moravy, nebo Slovenska. Mám se toho bát, že to bude nějaká "Polština"? Jedná se o turbo do 2.0D M47 prý elektronicky řízené.

doporucuju si overit
- ja dlouho trva zaruka na repas + reference reference reference..
Slysel jsem o pripadech kdy repasovane turbo odeslo po chvilce... ale i pripady ze fungovalo jako nove...
AlexZ4

#3 Příspěvek od AlexZ4 »

Nebral bych, mám osobní zkušenost s repasovaným turbem (sice do VW-koncernu, ale to v tomhle případě není až tak důležité) a vyplatí se připlatit. Mě tehdy repasovali turbínu u Special Turbo (stačí vyhledat na googlu, mají servis v Prušánkách na Moravě) a spokojenost. A ani to nebylo za 15, dělali mi to cca za 11.500 nebo tak nějak, takže rozdíl oproti Polákǔm není tak velký.
Fun Factory = BMW Z4 2.5si
EX Fun Factory = Subaru Impreza WRX STi
Dracon

#4 Příspěvek od Dracon »

AlexZ4 píše:Nebral bych, mám osobní zkušenost s repasovaným turbem (sice do VW-koncernu, ale to v tomhle případě není až tak důležité) a vyplatí se připlatit. Mě tehdy repasovali turbínu u Special Turbo (stačí vyhledat na googlu, mají servis v Prušánkách na Moravě) a spokojenost. A ani to nebylo za 15, dělali mi to cca za 11.500 nebo tak nějak, takže rozdíl oproti Polákǔm není tak velký.

Ano ta nabídka za 15k je z těch Prušánek a reference jsem slyšel jen pozitivní.
IlikeU

#5 Příspěvek od IlikeU »

turbiny.cz spolupracuji s nimi již 2 roky nikdy nebyl problem do 10k 1ks turba. Jedna jedina reklamace za celou dobu a zdarma dodali další turbo.
loyd-krismas

#6 Příspěvek od loyd-krismas »

Nechci házet všechny do jednoho pytle ale severní moravu nebrat. Tahají to z Polska kde jedou jak na běžícím páse a dle toho to i vypadá. Sice s reklamacemi problémy nebývají, ale komu se chce měnit 3x po sobě turbo, protože odvedli nekvalitní práci. Takže se to může i dost prodražit z prvotní úspory.
Odpovědět