Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 cabrio - problém s motorem ovládající kryt střechy

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Raada
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Raada »

Ahoj,
pri slozeni strechy se mi ne zcela uplne zacal dovirat kryt strechy. Tak jsem vcera provedl inicializaci a natahl strechu. Dnes jeste sundal, ale zase se kryt zcela nedovrel. Tak jsem chtel inicializaci znova vyvolat jeho pritahnuti, ale uz akorat zacalo v motorku nejak cukat.

Po nekolika pokusech s delkou lanek zadna zmena, tak jsem natocil, co se deje uvnitr. Vyzna se nekdo, co je pricinou a zda to je jiz v haji nejaka prevodovka v tom "top cover" motoru?

Dík

Video: https://www.dropbox.com/s/ir73jfihb76gqdf/E36cabrioError-TopCoverInicialization.mp4
Raada
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Raada »

Nikdo? ;)
Dedek323

#3 Příspěvek od Dedek323 »

presne tak...nepodarilo se mi otevřít to tvoje video, ale jestli tam jakoby nahlas cvaka, tak to bude vycvachtanej ten stred, mel jsem to samy u E36.
idealne sehnat nekde pouzitej tento dil a vymenit
papez

#4 Příspěvek od papez »

Cauec s tim cvakanim ti neporadim ale pokud se ti nedovira dostatecne vyko strechy, muze to byt tim ze se ti nedostatecne strecha sklada apak viku vadi, ja si myslim ze tenhleproblem mam a tak by melo pomoct vymenit napinaci pasy strechy a ta se pak pry zacne krasne skladat
Odpovědět