Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 kodovani BC

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Koovi
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Koovi »

Zdravím, nevíte o někom kdo by na Moravě (ideálně Zlínsko) byl schopen nakódovat BC. Měnil jsem velké BC v E36 ze 6-ti válce a potřeboval bych ji "naladit" na čtyřválec.

Díky
johnyfly1

#2 Příspěvek od johnyfly1 »

bc na kompakt? hmm mne to neslo, v ncsexpert ktorym by to malo ist som nemal typ bc do compacta, je tam len velky bc, ale mozno mi chybali nejake kniznice :roll: ale co mi islo jedine tak ze som vypajkoval eeprom a napalil do nej soft z 1,6tky :roll: ale je to papracka :roll: ale ked som to robil druhy ktar uz mi bc hlasil chybu :D tak som to musel dat spat :D
Koovi
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Koovi »

No je to sice compact, ale mám tam právě předělane velke BC co bylo treba v sedanu nebo coupe :-D. Takže, kdyz uz jsem absolvoval to, abych jo tam měl, tak bych potřeboval poladit ať to ukazuje nějakou reálnější spotřebu ;-). Ostatni funkce jsou v pohodě
johnyfly1

#4 Příspěvek od johnyfly1 »

ahaaa, tak velke bc by v nscexpert malo ist prekodovat to by problem nemal byt :roll: a mozes mi poslat foto kde si umiestnil do compacta velke bc? ja som nad tym rozmyslal ze by som si ho dorobil a zapojit nieje problem ale skor som si lamal hlavu kde ho dat :D a mas aj check kontrol ci nie?
Koovi
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Koovi »

Fotka neni problém, když mi pošleš mail. Check tam nemám, ale teď nedávno jsem nad nim uvažoval, dodělal bych max. hlídání vody v chladiči, v ostřikovačich a brzdove světla. Hlídání všech světel je pěkný opruz tahat všude další dráty.

Ja nad tim velkym BC do compactu uvažoval taky hodně dlouho...ale najít pro něj misto v tom autě je prostě problem ;-), takže neříkám, že jsem to vyřešil ideálně, ale podle sebe ;-)
johnyfly1

#6 Příspěvek od johnyfly1 »

mail ti dam do SZ..
inac ja mam cidlo na stav hladiny v chladici a idem si to zapojit priamo do budikov...skumal som to a ked pride minus signal na nejaky pin tak vyhlasi check kontrol takze to mi bude stacit :)
Koovi
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Koovi »

Jo takhle mam kontrolku na špatně zavřenou predni kapotu...tam mi to rožne check engine :-D
Koovi
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Koovi »

Diagnostika k BC stále aktuální...
johnyfly1

#9 Příspěvek od johnyfly1 »

keby si bol od nas z kysuc mohli by sme to skusit :D
Odpovědět