Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bmw e46 jaký motor?
Pazdi píše:na co?:)
budeš zklamaný...528 určitě jela líp, ta x5 taky...tohle bude "lenoch":) spotřeba podobná jako 6hrnek...jen za výměnu oleje a svíček dáš míň no:-p
na ježdění,myslel jsem že i průměrná spotřeba bude níž než 528i,tak jsem měl cca 10,jezdilo se s tim spíš po městě a tak mi přijde R6 zbytečná,chtěl jsem něco malinko novějšího,ale ne už BMW čínu (e60,e90 apod.),ať mě klidně kamenujou,zkusil jsem a děkuji nechci

jinak e39 528i vs. e53 3.0i se nedá srovnávat 800kg a 28kw rozdíl, je opravdu dost znát
Pazdi píše:jirouch: měl jsem 316i compacta - lehčí...328i coupe a měl jsem víceméně stejnou spotřebu, když nepočítám decky....je to dost o tom, že když jedeš stejně (rozumě a slušně, předpisově +10% než limit)...tak mi oba jezdili stejně -> proč si kupovat slabší auto, co mi bude dělat menší radost...
proč živit 2 válce na víc,když je ve městě nemám kde využít,na akceleraci potažmo rychlost mimo město budu kupovat moto
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja sem puvodne chtel za kazdou cenu 330 ale nakonec mam E46 328i, protoze v nemecku toho casu zadna pekna 330i v moji cenovce nebyla.. a vicemene nakonec nelituju. Mesto se da jezdit kolem 10 a dalky i pod 9 kdyz jedes na spotrebu. Kdyz jsem jel 40km predpisove, ukazovalo mi to na konci asi 7,2 l spotreby. Dlouhodobou mam kolem 10.5 ale jezdim z 80% mesto. Kdyz jsem jel na BIG a zpet ( 500 km ) , tak sem jel celou cestu celkem rychle a spotreba ve finale 9,2 ...
s 4 valcem asi budes jezdit za min, ale ten odpich bude taky nekde jinde....
jinak mam najeto 240 000 a motor jede jak hodinky, prakticky ani neni slyset, pri normalni jizde, a to nemam pod kapotou tu deku ....
jinak mam najeto 240 000 a motor jede jak hodinky, prakticky ani neni slyset, pri normalni jizde, a to nemam pod kapotou tu deku ....
FilipKriz píše:Ja sem puvodne chtel za kazdou cenu 330 ale nakonec mam E46 328i, protoze v nemecku toho casu zadna pekna 330i v moji cenovce nebyla.. a vicemene nakonec nelituju. Mesto se da jezdit kolem 10 a dalky i pod 9 kdyz jedes na spotrebu. Kdyz jsem jel 40km predpisove, ukazovalo mi to na konci asi 7,2 l spotreby. Dlouhodobou mam kolem 10.5 ale jezdim z 80% mesto. Kdyz jsem jel na BIG a zpet ( 500 km ) , tak sem jel celou cestu celkem rychle a spotreba ve finale 9,2 ...
jak a za kolik jezdí m52(54)b28 vim pustil jsem 528 do světa,jezdila asi úplně za stejno jako tvoje e46, ale moje otázka zněla 87/105 kw pro e46, nechci tu moc řešit proč je r6 lepší,mám ji doma v X5 a vím proč....