Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Odborník na rádia Brno

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
ickx

#1 Příspěvek od ickx »

Zdar chlapi, já bych potřeboval poradit se zapojením rádia, resp. přesnějc:
- jedná se o e36
- je tam modře podsvícené rádio Pioneer tuším - nechci
- je zapojeno pouze na přední spodní repro
- má to hi-fi systém (10 repro) a rád bych jej využíval
- má to originál cd-changer, ale bez magazínu. Když zmáčknu eject, tak to vrčí, ale jestli to hraje, vůbec netuším
- pokud by changer hrál, stál bych o originál kazetové rádio s ovládáním cd-changeru
- tím pádem bych potřeboval ten magazín
- pokud by nehrál, tak bych chtěl originál cd rádio a nebo jiné - dobové, oranžově podsvícené

Kdyby mi někdo dokázal poradit, kdo je tady v Brně šikovný a s čímkoliv by mi dokázal pomoci, byl bych rád. Třeba nějak zjistit, jestli ten changer jede, spojit jej s jíným ne/BMW rádiem, jestli to jde. Nevím.

Předem děkuji:-)
Holly Moderátor
Moderátor

#2 Příspěvek od Holly Moderátor »

1. Krok: Pokud changer po odsunutí krytu vypadá tak, jako na obrázku, magazín v něm je, ale je zaseknutý - lze odkrytovat a odseknout. Kolikrát to potom ještě dlouho funguje.

Obrázek
ickx

#3 Příspěvek od ickx »

Holly píše:1. Krok: Pokud changer po odsunutí krytu vypadá tak, jako na obrázku, magazín v něm je, ale je zaseknutý - lze odkrytovat a odseknout. Kolikrát to potom ještě dlouho funguje.

Obrázek

No, není:-)
Ale když zmáčknu eject, tak to vrčí..
Odpovědět