geforce: ale tady se bavil o 7er rozhodně ne o e39.
Mám v 7er e38 jen 78litrovej toroid a spokojenost. tankuji kolem 64l ujedu 550-630km.
Větší by vešel ale zvedla by se podlaha a to jsem nechtěl. Tak alespoň takovej kompromis. kdybych nechal plovák přihnout vešlo by se dalších 10Litru to by pak bylo fajn na dlouhé štreky.
že by to dalo o 100km delší trasu.
mrkni se na velikosti toroidu. První čísla v tabulce jsou milimetry nejprve velikost obvodu kolem dokola a pak výška toroidu. Si můžeš změřit co se ti vleze do e39.
paveld píše:U nás pokud to jde, tankuju bez obsluhy, pouze 2 benzinky kam jezdim, musí obsluha...u obou když jsem se ptal proč, tak že proto, že jim občas někdo ujel s neodpojenou pistolí z auta. Tak od tý doby může tankovat jen obsluha. V Německu obsluha snad nikde a s redukcema je to různý. Většinou pasují český, ale ne všude. Stalo se mi i, že jsem zastavil u stojanu, tam byla cizí koncovka na pistoli co mi nepasovala, ale obešel jsem stojan a z druhý strany byla pistole s českou koncovkou:-). Akorát ten co stál z druhý strany a tankoval benzin trochu čuměl co mu beru hadici, když mám svojí na svojí straně V Rakousku plyn nemají skoro nikde a když už tak skoro vždy CNG. Narazil jsem tam na jednu jedinnou benzinku, kde mají LPG, ale bylo mimo provoz...asi jim tam plyn moc nevoní . V Itálii když zastavíš u pumpy a nestojí hned u tebe pumpař, tak mají siestu nebo zavřeno... ale dost často to tam je stejně i s benzinem, pokud nezastavíš u samooblusžný pumpy. Pobíhá tam pumpař, tankuje a hned vybírá peníze.
ty dvoje typy pistolí sou v německu jen někde, v Rakousku se situace hodně změnila a ted se dá natankovat plyn taky už na hodně místech
geforce píše:zajímalo by mě,jak je to s tou 103l nádrží..mám ve své 39tce 62 litrovou a místo na rezervu je podle mě beze zbytku plný...103l nádrž by se mi při mém nájezdu hodně líbila,ale zase bych nechtěl,aby to nějakým způsobem zmenšilo objem kufru...máte někdo prosím fotku instalace té 103l nádrže??
103 se vleze jen do e65
kufr to nijak nezmenší, krom aut který maj nivo, DVD changer a TV zaráz, tam pak musí do kufru kompresor
Filozof píše:geforce: ale tady se bavil o 7er rozhodně ne o e39.
Mám v 7er e38 jen 78litrovej toroid a spokojenost. tankuji kolem 64l ujedu 550-630km. Větší by vešel ale zvedla by se podlaha a to jsem nechtěl. Tak alespoň takovej kompromis. kdybych nechal plovák přihnout vešlo by se dalších 10Litru to by pak bylo fajn na dlouhé štreky.
že by to dalo o 100km delší trasu.
mrkni se na velikosti toroidu. První čísla v tabulce jsou milimetry nejprve velikost obvodu kolem dokola a pak výška toroidu. Si můžeš změřit co se ti vleze do e39.
to je prostě čechystán. Nechci být sprostý. V reportáži - letos uděleny pokuty na 13 mil. To je opravdu výsměch... Nejvyšší snad 1.7mil.
Ano, Kralupol je vlastně na Benzině. Co třeba Agip?
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Ještě letos v létě to bylo v Rakousku dost slabý, podél dálnic a větších měst jsem narazil na jedinnou benzinku s LPG. Na tý mapě cos sem dal to zas tak špatnně nevypadá, ale prostě to neni o tom, že víš, že semtam nějakou cestou potkáš a v klidu natankuješ.
Ahoj koupil jsem nedavno Forda Mondeo MK3 2.5 v plynu.
Najezd na 50l nádrž sem měl 300km při normálni jízde což se mi zdálo moc malo.
Sjel sem tedy ke zdejšimu plynařovi a ten mi místo 2.2 trysek dal 2.0 od ty doby sem najel 150km na plyn a rosvitila se kontrolka motoru.
Vzápětí pak už nešlo nastartovat a auto se dusilo.
hodil sem na diagnostiku a hlásila chudou směs.
Chvilku jsem turoval motor na volnoběh z vyfuku šel šílenej kouř pak si to sedlo na doporučeni sem projel nadrž na benzin všechno v pohodě kontrolka motoru nesvitila
ted jsem tanknul plyn a zas po cca 150km se kontrolka jizdou na plyn rosvitila.
Takže dle mě špatně seštelované. jakej je dobrej plynař v Praze chlapi ?
Tak ta diag. z hobbydiag (což mi v dotazu vypadlo) funguje dobře, akorát stažen lepší soft. Mám tartaniny a na 535 jsou korekce na nule a spotřeba cca 12-13l, na 540 korekce dost nahoru a spotřeba 15-16l, přičemž se tvrdí, že jezdí skoro nastejno (540 je pravda automat). Že by to předchozí servis našponoval až moc? Je fakt, že prostě rozdíl vůbec žádný, nepoznám na co jedu. Směs by měla být spíš bohatší, je teda možný, že motor po cca 150kkm na plyn je v super formě, tlaky, olej nežere ani kapku. Takže nechat být?
Nekdo s jednotkou LPG Stag 300 ( plus/premium ) v Brne ?
Potrebuji udelat diag na svoji ale bohuzel mi soft nenachazi jednotku a chyba je bud v jednotce nebo v kabelu tudiz bych potreboval zjistit jestli mi kabel jinou jednotku nacte nebo ne ...
ještě by to mělo začít pípat, alespoň tak to dělá mě...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex