Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

instalace INPA 5.0.2 na Win 7 nebo Win 8.1

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
tweety

#1 Příspěvek od tweety »

Snažím se nainstalovat Inpu na Win 7 64bit a stále narážím na hlášku že jsou podporovány pouze XP . Jak toto můžu obejít ?
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Pokud se jedná o instalaci 32-bitové INPA ver.5, tak pravým tlačítkem myši klepnout na instalační soubor => "Vlastnosti" a zadat tohle:
Obrázek

Pokud se jedná o starší INPA ver.4, tak ta je 16-bitová a tu na 64-bitový systém nenainstaluješ, respektive po pouhém překopírování již rozbalené nebude stejně fungovat.
tweety

#3 Příspěvek od tweety »

díky moc, hned to jdu zkusit :-)
tweety

#4 Příspěvek od tweety »

tk mám asi nějakou ne zrovna ideální verzi na DVD . Při instalaci souboru Instprog.exe se mi zobrazí hláška UNLHA32 Error report, kdepíše že nemůže najít A LHZ archice not found : C:desktop/...../INPA/DVD1.LZH . dodané DVD mám s názvem DVD1 DIS . Co s tím ?
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od starML Člen Klubu »

... instalací INPA běhá po internetu stovky, ale asi jen 5% funguje okamžitě po instalaci. Více v SZ.
Kortys
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Kortys »

Ulož ji na disk C a pujde to, případně na D, ale nesmi byt v cestě uložení mezery, nebo více složek.
Odpovědět