Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ověření podle VINka

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
edgarrek

#1 Příspěvek od edgarrek »

Zdravím klubáci.Je tady někdo kdo by mi dokázal ověřit Km dle VINka.V BMW mi nikdo nechce nic říct bez velkýho techničáku v ruce.....Nebo našel by se někdo v okolí Luhačovic (mám tam vybrané auto) kdo by mi ho napíchl na diagnostiku a pomohl při koupi,odměna samozřejmostí.......
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

http://www.Cebia.cz

Jinak jestli je to bazar tak to bude dotažený z DE, IT a pod. Tam ty stočený km moc neprokoukneš. Nejspíš ani na diag, jestli je to pečlivě udělaný.

Záleží co je to taky za wagen?
edgarrek

#3 Příspěvek od edgarrek »

Totic píše:www.Cebia.cz

Jinak jestli je to bazar tak to bude dotažený z DE, IT a pod. Tam ty stočený km moc neprokoukneš. Nejspíš ani na diag, jestli je to pečlivě udělaný.

Záleží co je to taky za wagen?
Je to z Německa a cebia nemá žádný záznam o km.....
hurvajs77

#4 Příspěvek od hurvajs77 »

cebia je úplně na hovno - servisy tam musí posílat km a to dělat nemusí. Takže to jsou vyhozený prachy.

Někdo tu psal, že by měli být schopni přímo v BMW z klíčku, ale u nás to moc snad dělat nechějí a hlavně asi nebudeš mít klíček.

Leda vzít s sebou někoho na prohlídku aby se podíval přes diagnostiku. Je pár jednotek, které nejdou přepsat.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
stenlie
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od stenlie »

Zdravím chlapi.

Je to mimo BMW potřebuju poradit .
Nevíte jestli existuje obdoba cebie nebo něčeho takovýho v německu ?

Našel jsem si auto (Kia)Vin KNEDE243266036461
Auto je dovezený z Německa takže ověřovat to tu jsou víceméně vyhozený prachy .

Jediný co mě napadá je zkontrolovat to tam .
Odpovědět