Má někdo tušení, zda se dával na E39 isofix, nebo konkrétně od kterého roku. Teď kupuju autosedačku a pořád váhám jestli si připlatit za isofix, nebo koupit bez. Teď mám isofix v Laguně, ale do roka chci 5er a nechci koupit něco co mi bude později na prd. Dík za info.
Isofix do E39 byl jako příplatková výbava a s některejma sedadlama to snad ani nešlo. Já ho neměl.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
12/2001 sedan a měl jsem sportovní alcantarový sedačky se vzadu nesklopným opěradlem.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
A jak to tam je udělaný,koukal jsem do ETK a tam se dá dodatečnekoupit nějaký plastový vehement na Isofix,ale nevím jestli to je náhradní za stávající nebo přímo dodatečný.
Studna píše:Má někdo tušení, zda se dával na E39 isofix, nebo konkrétně od kterého roku. Teď kupuju autosedačku a pořád váhám jestli si připlatit za isofix, nebo koupit bez. Teď mám isofix v Laguně, ale do roka chci 5er a nechci koupit něco co mi bude později na prd. Dík za info.
Michall píše:A jak to tam je udělaný,koukal jsem do ETK a tam se dá dodatečnekoupit nějaký plastový vehement na Isofix,ale nevím jestli to je náhradní za stávající nebo přímo dodatečný.
To je asi náhradní díl.Uchycení je na kastli mezi sedákem a opěrákem.Prostě se tam prostrčí dvě kovový konzole který zacvaknou do těch držáků v kasli.Ty plasty jen vedou a chraní polstrování.
Studna píše:Má někdo tušení, zda se dával na E39 isofix, nebo konkrétně od kterého roku. Teď kupuju autosedačku a pořád váhám jestli si připlatit za isofix, nebo koupit bez. Teď mám isofix v Laguně, ale do roka chci 5er a nechci koupit něco co mi bude později na prd. Dík za info.
nevidis pres volant,ze kupujes detskou sedacku?
Si kráva, no přeci pro moje bejbátko. Ta co máme teď je špatná, protože se kroutí pásy a je ošklivá, atd.. No znáš ženský.
Zdravim, chtel jsem do auta isofix, tak jsem si koupil zadni lavici s temi plastovymi krytkami na isofix. A ted by me zajimalo, jestli to bylo vubec k necemu. Da se zacvaknout isofixova zakladna i na auto, ktere nemelo isofixovou lavici? Je to konkretne e39 525d 2001. Diky.