Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
kapalina do ostrikovacu setrna ke svetlum
-
Zdar, snazil jsem se to hledat, ale nasel jsem jen par zminek o tom, ze kapaliny s metanolem zpusobuji popraskani polykarbonatovych krytu svetel. Chci se ale zeptat, jestli nekdo ma overene kapaliny (idealne volne dostupne na benzinkach/supermarketech), ktere toto nezpusobuji. Ted se hodi letni, ale piste i klidne, co tam lijete na zimu.
Na e38 jsem to resit nemusel a lil jsem tam v lete ten sheron s tekutymi steraci, coz bylo supr. Na dalsim aute uz mam plastova svetla a rad bych je zachoval v celkem dobrem stavu. Mate nejake tipy? Predem dik!
Na e38 jsem to resit nemusel a lil jsem tam v lete ten sheron s tekutymi steraci, coz bylo supr. Na dalsim aute uz mam plastova svetla a rad bych je zachoval v celkem dobrem stavu. Mate nejake tipy? Predem dik!
-
Takze to Nano od Starline by melo byt v pohode? Pisou ze to ma mit taky rain off efekt, to by bylo fajn.
V tom bezpecnostnim listu jsou vypsane chemikalie co to obsahuje, ale nejsem chemik a nevim jestli to muze mit nejaky vliv na plasty.
V tom bezpecnostnim listu jsou vypsane chemikalie co to obsahuje, ale nejsem chemik a nevim jestli to muze mit nejaky vliv na plasty.
-
- Kontaktovat uživatele:
Používám na léto od Würth čistič autoskel koncentrát. Vysloveně tam píšou, že nepoškozuje polykarbonátové světla.
Má se dávkovat jedna odměrka na 2,5L, ale já dávám jednu odměrku na 5L a bohatě to stačí.
https://eshop.wuerth.cz/is-bin/INTERSHO ... FEl0Qp045N
Má se dávkovat jedna odměrka na 2,5L, ale já dávám jednu odměrku na 5L a bohatě to stačí.
https://eshop.wuerth.cz/is-bin/INTERSHO ... FEl0Qp045N
Já jednou za dva roky koupím 25 l barel Glacidet -80 °C od Velvany a ředím si to sám, podle potřeby destilkou. V technickém listu píšou ethanol. V létě do toho přidávám koncentrát Sonax
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-