Jak tak koukám, tak sehnat samosvor na mé 323ti je teda velká fušařina, pokud by jste někdo měl samosvor na prodej, nebo o někom věděli, prosím dejte mi vědět, je to jedna s důležitých částí, které chci na autě mít, takže jsem připraven za difer slušně zaplatit, ale na druhou stranu Quaife za 32tis. nebudu sponzorovat...
Díky za tip, ale furt dost velká palba, určitě tu bude někdo z klubu, kdo bude mít jetej origo nezdecimovanej za lepší peníz, našel jsem jeden na bazoši za 10tis. ale už je fuč...
MOD Francis: Odstraněna zbytečná citace na bezprostředně předcházející příspěvěk.
Pokud nenínz důvěryhodného zdroje, neznáš stav lamel, repase pak celkovou cenu dcela zvedne.
Difery do E30 a do Compacta s převodem 3,07 nebo hodně blízkým je těžko dostupný.
3,07 v E30 nebyl, jen v E36 323ti Compact.
Delší jen v E30 325e (eta).
3,15 v E30 M3.
Jak vidíš, v podstatě raritní vozy s velmi malým výskytem.
Dík za radu, já mám Compacta taky komplet v M-Packetu, ale myslim si, že to rozhodně neznamená, že tam bude samosvor, trošku jsi mě nahlodal, tak to vyzkoušim příští tejden v dílně, auto jsem přivezl z němec, ale opravdu moc nevěřim, že v tom bude samosvor, máš s tím zkušenosti?
Díky Francisi, kouknu na to zespoda, doufám, že na difu bude ještě štítek, prej tam musí bejt buď písmeno S, nebo V aby to byl samosvor, pokud ne, kouknu aspoń kolik má šroubů, pokud 8, tak je malej a měly by tam jít vnitřnosti s velkym převodem, tudíš víc na akceleraci, je to tak?
Díky
Do 323ti malý samosvor nepatří, velmi pravděpodobně na autě v Chotětově nebude.
Vnitřnosti z velkého do malého nedáš a naopak též ne, je to nekombinovatelné.
A teď jako MOD: Nepoužívej citaci na bezprostředně předcházející příspěvek. Je to zakázané a odstraňování mi přidělává práci.
Zpřevodovat na zrychlení? Pak bys měl hledat difer kratší než originálních 3,07, tzn. ne z Compacta 323ti ale jen z E30. Takový 3,63 z 325i by ti pomohl zrychlovat, ale prodraží se ti cestování po dálnici.