Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 318is koupě

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tymmi

#1 Příspěvek od Tymmi »

Ahoj,
už delší dobu přemýšlím o koupi e36 a narazil jsem na tento inzerát - http://auto.bazos.cz/inzerat/44279470/B ... ALU-15.php .. mohl by se na to někdo mrknout "odborným okem" a popřípadě se podělit o nějaké info o prodávajícím, jestli má někdo nějaké zkušenosti?

Předem díky za odpovědi
Tymmi
stellaM3

#2 Příspěvek od stellaM3 »

Tymmi píše:Ahoj,
už delší dobu přemýšlím o koupi e36 a narazil jsem na tento inzerát - http://auto.bazos.cz/inzerat/44279470/B ... ALU-15.php .. mohl by se na to někdo mrknout "odborným okem" a popřípadě se podělit o nějaké info o prodávajícím, jestli má někdo nějaké zkušenosti?

Předem díky za odpovědi
Tymmi

Co je s tím pravým předním kolem? Je nějak mimo blatník. Nebo to dělá jen ta fotka?
Tymmi

#3 Příspěvek od Tymmi »

vizuálně se mi zdá vpoho, to bude úhel fotky a vytočený kola..
aristoloser

#4 Příspěvek od aristoloser »

Dnes jsem ji viděl,je hezká vizuálně,v bazaru je čerstvě. Motor chytil hned,běh OK.interiér opravdu zachovalém.u pravého zadního blatníku ,u nárazníku zatrena koroze,jinak bez.zadní díl výfuku ko.jeto v cČesku nejety,.ma tam tech kupé víc,ale tahle je v nejlepším stavu.neprojizdel jsem ji zatím..synovci,s nimž sem tam byl se líbí a uvažuje o ni.kola jinak,jak pises sem si nevšiml.prodejce,když viděl náš zájem,nabídl zimaky na plechach v ceně .
Tymmi

#5 Příspěvek od Tymmi »

Díky za každou informaci. Já bych tam určitě nejel hned, protože to nemám zrovna kousek a navíc si kvůli novýmu veselýmu přepisování budu muset vzít volno v práci. Předpokládám, že původ bude německo? Zajímalo mě hlavně jestli je pan prodávající vpohodě a zdá se teda že asi jo.. Každopádně tam zkusím zavolat a zeptat se na bližší info jeho samotného. Jestli ho nevemete Vy, tak to asi budu já :-))
Alexru

#6 Příspěvek od Alexru »

aristoloser

#7 Příspěvek od aristoloser »

jo,puvod je německo,technická je z 11/2014, bazarník zdá se v poho,ale nikdy jim stejně preventivně nevěřím.pokud by se synovec pro tento kousek rozhodl,stejně bych s sebou vzal známého s diag.navíc tam těch kupé má víc,tak se dá kouknout i na ty ostatní,kdyby tato propadla ve výběru....z toho,co sleduji v na netu,se mi zdá tato,v této cenové ůrovni přijatelná.osobně mi spíš silně nahlodává ta pěkná e 38 v12 ,co má na place taky,za 79 tisíc.ale to by asi moje odpůrkyně už asi nevydejchala :evil:
Tymmi

#8 Příspěvek od Tymmi »

Brno je pro mě nejlepší možná varianta, je škoda, nebo se mi to možná jenom zdá, že jižní morava má docela dost omezenou nabídku, většina kusů co se mi líbí jsou daleko v čechách... u toho co si postoval mě trochu děsí ten měněnej motor.. navíc nejsem uplně hudební fajnšmekr takže extra kvalitní hudba v autě mi přijde zbytečná - kdyby tam byla možná domluva to vzít bez hudby, tak bych se na to asi zašel aspoň podívat.. v kraju sem na jiný hezký 318 nebo 320 nenarazil..
Alexru

#9 Příspěvek od Alexru »

Jediný co tomu chybí je klima. A to že byl měněn motor je už na majiteli jak a proč rozhod, na tobě je se zeptat. :)
Hudba lze vymontovat a prodat, stejně koukám že jsi asi začátečnik na e36 ...

Bohužel nic jiného novějšího teď není a toto bude asi stejně dobrý kup tak i tak ;)

Neznám tvuj rozpočet-

http://m.sauto.cz/detail?sort=0&c=1&sta ... ge=4&man=5

http://m.sauto.cz/detail?sort=0&c=1&sta ... ge=3&man=5
Tymmi

#10 Příspěvek od Tymmi »

Máš pravdu, tohle by bylo moje první BMW.
Představa o ceně je do 50 000,- .. určitě teď nesháním nic za každou cenu, auto mám, takže na nic nespěchám - raději si počkám na něco co mě 100% nadchne, než abych šel po prvním kousku co dnes najdu..
Mesa
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Mesa »

S timhle clovekem uz jsem take mel tu cest. Prodaval mi nejake dily. Docela ferove jednani, ferova cena, jeste mi i neco slevil. Docela jsme se tenkrat zakecali a rikal mi, ze taha hodne prave tyhle levny kupecka z nemecka. Prisel mi celkem v pohode, sam ma(mel) cabriolet 325i e36 takze take fajnsmekr.. :) Mne osobne se z jeho soucasne nabidky libi

http://auto.bazos.cz/inzerat/44207780/P ... IGINAL.php

Pokud na koupi uplne nespechas, tak si jeste neco nasetri a kup si nejaky 6 valec i s peknou vybavou. Za 80 uz se daji splasit pekne kousky i tady na foru.
Tymmi

#12 Příspěvek od Tymmi »

po dlouhým rozhodování asi nakonec půjdu do té 323i cos tu postoval, ale mám to daleko, tak sem se chtěl zeptat, jestli to auto už někdo byl omrknout? .. abych se netáhl přes půl republiky úplně zbytečně :-) díky za každý info..

a ještě mám další otázku.. když to auto nebylo v ČR nikdy přihlášený, tak se dá přihlásit na jakýmkoli úřadě? tzn že bych to nemusel přihlašovat v Příbrami jak kdybych to kupoval už přihlášený a přepisoval..
Odpovědět