Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupím : BMW 530d/535d e61 M-paket
ja bych ti do toho nechtel kecat ale podle me by sis me v prve rade uvedomit co chces.Jestli 3er nebo 5er a pak si vybrat motorizaci a po ni jit.Ja to mel stejne taky jsem nevedel zda trojku nebo petku.ale sehnat nevylitanou budou orech
ceny jsou uz tak prijatelne ze si to koupi nejaky mladoch a za tri mesice pred prvnim velkym servisem se toho zbavi.A nedelam si iluze ze by to setril. a nebo musis pocitat s tim ze to nebude top a neco do toho musis narvat do servisu....a s tim bys teda tak jak tak pocitat mel

Tak jak říkáš tak jsem to udělal ,chtel jsem 5tku s motorem 535d ,jenže to sehnat není opravdu lehké .. Proto jsem to rozšířil na další motorizace plus 3trojka rada .. Popravdě jsem taky mladý a přesně tomu se chci vyvarovat a nejsem ten kdo by auto měnil po 3 měsících ... Ted se objevila kousek odemne 535d za 240 s tim ,ze ma 380 najeto .. Kdyžtak se můžeš kouknout na Bazos a říct mi na to názor .. Ale myslím si ,ze uz je to fakt dost kilometru a chci sctim nějaké trasy odjet a ne ,aby byla furt v servisu ...
-
Re: Koupím : BMW 530d/535d e61 M-paket
Mám 330xd, ale není to kombi, naj. 245.000km, vše potřebné uděláno, na servisu nešetřím, ale ty chceš asi kombi...