Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

debata o zimáku

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od RuDoSh »

Dan td píše: Já přeci neříkám, že za to může Bratn. Co se týká klubu, tak jsem tu pár let prožil, proto se vyjadřuju. To, že dlouholetí členové odchází, je fakt. Jasně, někdo už na klub nemá čas, přeci jen s věkem se mění priority. Ale odchází i tací, kteří jsou prostě jen znechuceni tím, co se tady děje. A jsou to lidé, kteří tenhle klub zakládali, věnovali mu mraky času, peněz a dalšího. To mi přijde škoda.
A kde je chyba, když ne ve vedení klubu? Léta se tu řeší jen pravidla na pravidla, záplaty na ta pravidla, koncepce žádná. Když chce někdo udělat sraz jako to bylo dřív, radši si ho udělá sám, protože aby dostal pár korun od klubu, musí dělat prdelí osmičky a ve finále se dozví, jak se na tom napakoval.
Prostě pár lidí si tu honí triko, teď už jde i o nemalé peníze v klubové kase, ale na to, že by klub měl být hlavně o členech se nějak zapomnělo. Po posledních změnách se "klub" scvrkne na pár (možná) desítek lidí.
Proč se akce, které se dřív domlouvaly tady, dneska dělají tak, že si pár lidí zavolá/napíše a jede se? Protože to, že do něčeho zapojí klub jim jen zkomplikuje práci s tím spojenou.

Mě stál klub taky spoustu času a peněz a nikdy jsem to nevyzdvihoval a nepočítal jako někteří. Jsem tady skoro od začátku klubu, byl jsem u založení o.s. a nikdy dřív se srazy nedotovaly. Z kopce to jde od doby až byly na účtu peníze a někteří jen přemýšlí jak je utratit nebo z klubu dostat. Dotace lidi na sraz taky nepřitáhne, klidně bych je zrušil i když jsem v minulosti párkrát hlasoval jinak. Stejně tak se mi příčí rozdávání odměn, ale aktivních lidí je tu málo :-/

Dan td píše:Jak sám říkáš, srazy jsou o lidech. Ale ti lidé, o kterých ty srazy jsou a kvůli kterým tam většina jezdíme na ně nejen z výše uvedených důvodů nejezdí. Takže v podstatě "klub požírá klub".
Proč se do rady cpou lidi, kteří na to nemají čas/chuť? Podívej se sám do radní sekce, jeden příklad za všechny - někdo chce něco rychle rozhodnout a položí tam otázku "uděláme to takhle nebo takhle?" a jistí členové tam po 14 dnech napíší "ano".

A mrzí mě to proto, že BMWklub jako takový má potenciál, aby členům něco nabídnul (a nejen jim). Proč jsou auto nebo moto kluby, kde jsou členové na to hrdí, že jsou členy? A není to o slevách, kartičkách a já nevím čem a už vůbec ne o byrokracii kolem toho. To dělá pár lidí, které to baví nebo na to aspoň mají čas a prostě svoji práci položí na "oltář klubu".

Podle mě je to hlasování VR taky špatně, ta by měla zajistit chod klubu (web/hosting/karty/reklama/partneři) a zbytek nechat na lidech(klubácích).

Dan td píše:O tom co jsem předvedl nebo ne nehodlám diskutovat, je tady toho o tom dost, já mám svědomí čisté. A když jsem zjistil, že přes některé lidi "nejede vlak", jsem sám odešel. Bohužel tu máme lidi, kteří si myslí, že mají patent na rozum, rozumí úplně všemu a drží se tady těch místních pseudofunkcí zuby nehty za každou cenu. A dokud to tak bude, půjde to tu dál jen do kytek.

To jsem nemyslel útočně, že bys měl mít černé svědomí, jen mě mrzí to věčné naříkání. Pokud ti na klubu záleží tak se dá kritizovat i konstruktivně...
Fotas
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Fotas »

Bratn píše:Peter nechápu Tě, proč, když ses tak těšil, tak jsi se nepřihlásil?

22. 1. jsem zveřejnil sraz ve Vigvamu (posílám ti to v SZ, abys věděl jak to vypadalo), NIKDO (ani Ty) se na tento sraz nepřihlásil, proto jsem 3. 2. zadal hlasování o tom, co je špatně, na základě hlasování se termín posunul o 14 dní a dal jsem hlasování na výběr kam jet

Radime, ale ak si dobre cital môj dotaz na zimny zraz tak " ja som hlasoval za Motobydlo" a nie za Vigvam alebo penzion Pod Dratnikem, tak nevidim dôvod preco by som sa mal prihlasit. A este sa chcem znova opytat, lebo Ty si na to neodpovedal, "preco sa urcili 3 miesta zrazu? Igor, sa len tak pol vetou zmienil, ze Vigvam je pre tuto akciu dost luxusni v com s nim suhlasim, a za Motobydlo predsa Francis napisal, ze po rekonstrukcii je prima.

A zatoze som (sme) sa tesili, to je pravda, lebo mam motoristickeho ducha a tie motokary ma pritahuju. Zmobilizoval som aj svoju dceru, cize prislo by TRIO Fotas.

Radime, vilejem si aj ja svoje srdce, nie som skuseny hardsovnik v poriadany zrazov, ale ak chcem robit nieco pre ludi tak treba to dat vcas vediet, aby si kazdy vedel urobit cas, tak ako to napisal Risa 525 ;
Těžko se účastnit srazu, když je vyhlášen 24.2. ......prachy se mají složit do 27.2. a sraz je 14.3.......takže defakto za 14dní.....v tom bych viděl hlavní příčinu toho, že tento sraz stejně nevyjde. Pracovně vytížený člověk asi těžko může za 14dní zmizet na celý víkend....

Zarazila ma este jedna vec, a stotoznujem sa s nazorom RuDoSHa, citujem;
Motobydlo bylo fajn, nevím proč se od něj ustoupilo a ani kolik srdcařů by tam opravdu přijelo. To je vaření z vody. Když sraz netáhne program tak ho táhnou lidi a bez některých lidí na sraz třeba zrovna já nepojedu.

Toto je par mojich postrehov za ktorymi si stojim, a diky BMWklubu som spoznal vela priatelov, ktory ma podporili svojou ucastou na BMWKamenak
l , ll alebo lll a dali mi najavo, ze co robim, je v prospech ludi ako i BMWklubu. :wink:
100RM

#43 Příspěvek od 100RM »

Stary, dame na to borovicku, ne ? :-)
7er. True definition of luxury. Yours.
Fotas
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Fotas »

Tome, v Motobydle za tym pultom, mysliš? tam ano (s kofolou) aj ked ju nepijem. :lol: :wink:
100RM

#45 Příspěvek od 100RM »

Ona chuti vsade rovnako (hnusne) :-D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od RuDoSh »

100RM píše:Ona chuti vsade rovnako (hnusne) :-D

Spíšská s pepřem je super :-D
100RM

#47 Příspěvek od 100RM »

S takou kombinaciou by ta na Spisi urcite milo privitali :-D
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#48 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Me už to nedá...

Dám doprdele datum, vše zorganizuju( dosatecne dopredu) a jede se..... takovy vymejšlení akorat člověka odradí.. To je kurva tam nebo tam- tehdy a tehdy... kdyby takhle mel napr DC ( nebo kdokoli kdekoli na jinem klubu ) organizovat sraz tak neprijede nikdo. Lidi si organizuji cas.. takhle je to dle mne na piču.....

Sralo me ze ma bratn kasu klubu k dispozici, ale ve finale je to kazdemu uplne u prdele, nebot tolik lidi chce nekam jet za kamosema a pro prdel...... ja uz fakt nevim.....

A delat zimak v breznu mi prijde jako arcipičovina.. je to už jarní a je to, ne ?

A ty kecy a rozepře porad dokola .. nevedou k ničemu dobremu.. vsem nam ty srazy uz chybi ( a to vim od hodne lidi )..... tak doprdele neco udelejte.... !!!

Uz ted by mel byt vyhlaseny a v pripravach sraz letni a ne zimní sraz roku 2013 ba jaře roku 2014......

Na sraz se ma clovek tesit a ne nutit !!!!!!

Už nekdo zorganizujte neco pro vsechny z cele ČR..... chybi mi ta prdel s jawakem v čele a magorama a chci taky poznat nejake nove lidi....
Vzdyt si sahnete zpet do mozku kolik lidi jste poznali zpetne jen diky srazum.....

Ja chci nekam jet kde to bude fakt o nás vsech kolem vrtule a plachetnice.. rozjebat se a vzpominat..... :-((((((((((
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Brátn Moderátor »

napíšu k tomu svou verzi, popíšu situaci jak jsem jí řešil já a proč to probíhalo tak jak probíhalo, nejsem neomylný a asi jsem chyby udělal,
díky všem co to dočtou do konce :-)

před Vánoci jsem věděl jak to cca má vypadat a co se bude konat, chtěl jsem to samé co loni, stejný hotel stejný program atd, měl jsem slíbenou cenu cca shodnou s loňskou, tedy jsem vše domluvil, po silvestru mi ale hotel napsal dvojnásobnou cenu co loni = konec první verze, tohle by nikdo nezaplatil, kdyby se to nestalo, zimák bych vystavil začátkem ledna stejně jako loni

tak jsem rychle hledal náhradu, v půli ledna už se hlasovalo v radě o zimáku na Vigvamu s kompletním programem v termínu 1. 3. (stejně jako loni)

po vystavení na klub nulové reakce, pár lidí napsalo, že je to špatný termín, ale nikdo se 14 dní nepřihlásil, srovnal jsem to s loňským zimákem, kde hned po vystavení bylo několik kladných odpovědí a lidi se hlásili, na hotelu jsem měl zamluvený termín, objednaný autobus a kompletně vše, tady by to souhlasilo s tím, co bys Řízku nazval jako klasiku konání srazů

začal jsem být nevrlý a po 14 dnech dodal hlasování o tom, kde je problém, možné odpovědi byly podle toho kdo mi co vyčítal

Jerry s Míšou a Fishem termín, Killčák nemožnost demolovat hezký hotel (nic ve zlém, vím, že to nepochází z jeho hlavy), 100rm levnější a bez programovou možnost

hlasování dopadlo ve prospěch jednodušší akce a jiného termínu

tehdy jsem udělal největší chybu, měl jsem sám rozhodnout a říct, že se pojede relaxovat a pařit na Penzion na Vysočině a hotovo, sice bych riskoval propadnutí rezervačního poplatku (zatáhnul by to klub), kdyby se nenaplnil počet lidí, ale já pro dobro většiny nechal hlasovat o dvou místech a dal pevný termín o 14 dní posunutý oproti prvnímu

hlasování na klubu - nulová reakce, tak jsem to přesunul na FB, kde není problém lidi oslovit a upozornit je, hlasování skončilo a pak už je to o ničem, skončilo to cca půl na půl a ve finále stejně nikdo z těch co na FB dali, že se zúčastní, se na klubu už nepřihlásili

nevím kde je problém, proč první varianta nelákala a Vigvam se nelíbil,

ohledně motokár (co se mi doneslo) na poslední motobydlo jelo tak málo lidí, že se počet lidí na přednášku z Michelinu (minimum myslím bylo 25) musel přijít podívat i personál motelu, aby se přednáška konala

na mnou pořádaný loňský zimák,
který rozpoutal spoustu zlé krve mezi starou partou a mnou, když má ne moc dobře volená slova, která měla mířit na akci zimák+gumy Michelin a ne proti srazům jako byly mordy, gd srazy, dětenice, bigy, malacky atd,
přijelo 35 lidí, většina, se podle toho co mi říkali, bavila a až na pár excesů s rozbitými věcmi, neochotnou obsluhou a dětinským chováním některých, kteří to kazili ostatním, se podle mě docela vydařil

dokonce to ani klub moc nestálo, příspěvek klubu byl 16 028Kč na 35 účastníků, bohužel se k tomu musí přičíst škody způsobené na hotelu ve výši 6000Kč bez daně, za které se nepodařilo vyhledat viníky (zničená malba na chodbách, odplombované hasičáky, atd,) bohužel máme mezi sebou taková individua, která baví kazit práci a majetek ostatních a ještě se tím chlubit. Myslím si, že vím, kteří to jsou a na další mnou konaný sraz by nejeli!

Záštita klubovou kasou je můj nápad. Nechal jsem ho hlasovat na jedné VH a lidem se to líbilo, mělo to pomoct těm, co chtějí něco dělat a mají strach o finance (tedy i mě)
Vize je taková, že přijde kdokoliv do rady, nechá odhlasovat akci a pokud akce vyjde a bude se líbit, tak bude na další VH odměněn, když akce nevyjde, tak mu v tom nezůstanou viset prachy a pouze na tom prodělal svůj čas.

Loni to tak bylo a ve srazu jsem neměl ani korunu (jen svůj čas a benzín, takže se nemůžu rovnat lidem co pořádali srazy na své triko a věřím, že to jsou obrovské nervy a obavy, jestli vše vyjde a jestli jim to nepohne i s osobními financemi, za to si jich všech vážím)

Poslední VH mi dokonce (bez mé účasti) odhlasovala odměnu za loňský zimák ve výši 5 000Kč, které jsem se celé vzdal ve prospěch sbírky BMWklubu na dětský domov.

Tedy tím byl uzavřen typický příklad konání srazu pod záštitou klubu.

A co dál?

Chtěl bych pořádat akce, které nejsou jen o autech jako BMW race atd, ale popravdě mám obavu, že nikdo už nikam jezdit nechce.
Hodně věcí se řeší na FB, kde se pomlouvá rada a jsme nazýváni ničiteli klubu, rozkradači a že dojíme kasu a stará parta, že se odvrací atd.
Můj názor je, že stará parta už z toho vyrostla a nemá tolik času a dál už nikdo není kdo by chtěl dělat to co oni. Těch pár dnešních vlaštovek, kteří mají ještě náladu něco dělat, kterým jejich snahu kurví debilní kecy a výmysly typických prudičů, to nespasí!

Nikdo nechce nic dělat zadarmo a to je mi líto. I na kartičky se musela dát odměna a stejně to nefunguje jak by mělo. Na poslední volbu do rady jsme museli lidi prosit, ať se přihlásí jako radní, tam se ani nemusely hlasy počítat. A jak to potom asi v radě vypadá, někteří radní mají problém se vůbec do rady podívat, natož je prosit o hlasování.

Takže kde je problém?

Řízku chceš akci ala Mord? Asi Ti nezbude nic jiného, než si ji uspořádat, klidně Ti přidám ruku k dílu, ale tady už není kdo by se do něčeho takového pustil. A budu rád, když mě někdo vyvede z omylu!
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od matal Moderátor »

Z toho plyne poučení,že dávat "lidem" možnost volby je neefektivní,
včasné oznámení termínu je potřebné..

Takže zjednodušeně příště:
1.termín
2.místo
3. chceš-nechceš..nazdar bazar..

Líp to nepujde jak je vidno.. 8)
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od RuDoSh »

Bratn píše:dokonce to ani klub moc nestálo, příspěvek klubu byl 16 028Kč na 35 účastníků, bohužel se k tomu musí přičíst škody způsobené na hotelu ve výši 6000Kč bez daně, za které se nepodařilo vyhledat viníky (zničená malba na chodbách, odplombované hasičáky, atd,)

Pokud správně počítám, tak to klub stálo 28.288,- Kč (i s odměnou), což podle mě není málo. Dva takové srazy pro 35 lidí zaplatí chod webu na rok pokud se znovu nepletu.

Bratn píše:Záštita klubovou kasou je můj nápad. Nechal jsem ho hlasovat na jedné VH a lidem se to líbilo, mělo to pomoct těm, co chtějí něco dělat a mají strach o finance (tedy i mě)
Vize je taková, že přijde kdokoliv do rady, nechá odhlasovat akci a pokud akce vyjde a bude se líbit, tak bude na další VH odměněn, když akce nevyjde, tak mu v tom nezůstanou viset prachy a pouze na tom prodělal svůj čas.

Po letitých zkušenostech se na VH odhlasuje snad vše co se navrhne. Následné hlasování radou je pomalé a těch pár lidí těžko rozhodne o tom co chce zbytek klubu. Já bych to zrušil a nechal dělat srazy lidi, kterým to šlo samo :-)

Rada by měla zajistit bezchybný chod webu a s tím spojených věcí a na zbytek se vysrat, tak jak to bylo na začátku a fungovalo to. Klidně bych zrušil i členský poplatek, peněz na udržení klubu na pár let je a dává mi to větší smysl, než dotovat pijatiku pár lidem. Teoreticky by se ten chod měl zaplatit z reklam.
fanda323i

#52 Příspěvek od fanda323i »

8) Nedá mi to...mosím sa ozvat! Přečetl sem si šecko,co ste tu doteď napsali a nebudu nikoho chválit ani opačně... Problém je v lidech. Nejsu tady zas tak dlúho,abych všecky poznal,třebas enom z článků tady,ale za dobu,co sem chodím (skoro denně) je vidět,že ti,co by to tu měli nějak dirigovat a usměrňovat,sem asi moc nepáchnou. Druhá věc je,jaké individua sem na stránky bmw klubu chodí a co píšou. Ohledně rad typu "mám problém..." to většinou jde překousnout,ale reakce některých "prudičů",kteří stejně s ničím neporadí a mají enom blbé kydy,tych je tu bohužel čímdál víc! To by měl řešit admin,né? Co se akcí týče...osobně sem zatým na žádné nebyl a říkám to natvrdo,aby to někdo nechtěl řešit v dalších "odpovědích". Chystám se za Bratnem do Brna na regionál. Tady v mém okolí je totiž mrtvo! Zkoušel sem v sekci srazy odpovědět na dva topiky,ohledně regionálů,ale reakce na mé návrhy byly tak sporadické až ojedinělé,že mě to utvrzuje v jednom...TADY TO UMÍRÁ!!! Pokud se něco nezmění a nedáte "členům" tadytěch stránek (BMW klub) nějaké motivační pobídnutí,tak se nedivte,že budú fšeci na tem "fejzbúku"! Ano,mě se to kecá,když nehnu ani prstem...prstem už sem hnul,reakce žádná...chce to vymyslet neco,co sem ty lidičky přitáhne a bude je to tu bavit! A včíl sa těším na "reakce",že sa nebudu hodit ani na hnúj! :lol: :lol: :lol: 8) BMW ZDAR!!! A baworákistom ZVLÁŠŤ!!! (TEDA TÝM NORMÁLNÍM) Franta.
100RM

#53 Příspěvek od 100RM »

Tvl, to som si musel precitat 3x :-D

Ad Rudosh: v podstate suhlas, len jedna mala pripomienka: nikto predsa nezakazuje robit srazy ludom tak ako predtym. Moznost dotace klubu je len dalsia "pobidkova" moznost.
xyron

#54 Příspěvek od xyron »

Popravdě nevím čemu se kdo diví.. např. když na pražský regionál jezdí cca 5 - 10 aut (vyloženě trapná účast), lidi nemají chuť, nebo jsou líní nebo já nevím .. ani jednou za měsíc přijet na 2 debilní hodiny pokecat.... tak si nějak neumím představit, že by se sjelo 30 lidí na CELÝ víkend :?

PS: pro mě osobně není celovíkendové chlastání zajímavé, ale alespoň jsem se nikde na FB nehlásil abych pak dělal mrtvou rybu .. to mi přijde jako ubohost.. bud mám zájem nebo ne, hotovo ..

je to smutný :(
blackjack

#55 Příspěvek od blackjack »

Tak tak... Osobně velmi rád dorazím na pražský regionál, nebo na lokální mikrosraz kde se 5, 10 aut domluví, pokecá se a vždycky je to fajn. Většinou se nedokážu utrhnout kvůli povinnostem na celý víkend a navíc pozorovat jak se většina lidí ožere, něco zničí a ráno odfrčí se zbytkáčem domu, mě nějak neláká. (Možná je to můj subjektivní dojem z těch akcí, na žádné jsem nebyl, tak mi asi nepřísluší soudit)

Pár sympatických akcí se koná kolem Brna, co jsem tak koukal.. Jednodenní výlet, spanilka, na oběd do restauračky, pokecat, pohoda... Něco takového bych uvítal i kolem Prahy a blízkého okolí... Účast by podle mě byla slušná.

Nicméně co mě brání to svolat, co... Třeba něco zkusím:)

Tím jsem chtěl říct že fandím každému pokusu o organizaci srazu, myslím že je to dobrá cesta, ale jak na to koukám, asi už ta generace co se chce o víkendu ožrat a něco zničit netáhne a je třeba se přizpůsobit něčím "pohodovějším"... Jestli mě rozumíte...
Obrázek
jerry

#56 Příspěvek od jerry »

Omlouvam se,ze se vyjadruju az ted,ale byl jsem na prazdninach temer bez netu a teprve ted mam chvili...

Ano,napsal jsem,ze bych rad jel,ale v jinem terminu,kvuli prazdninam s detma jsem vynechal vloni a i posledni motobydlo predloni. S puvodne zvolenym mistem jsem nemel problem,ze by to byl uplne muj salek caje se rict neda,nicmene je mi jasny,ze se neda zavdecit vsem a prislo mi to jako zase neco jineho a urcite bych si tam z nejake zabavy vybral. V tom smyslu jsem napsal,ze bych jel,ale v jinem terminu. Nasledne hlasovani o novem miste jsem jaksi nestihl,fcb jsem nemel,nemam a s nejvetsi pravdepodobnosit ani mit nebudu,takze jsem se diskuze nezucastnil. Motobydlo mi prislo jako nejlepsi napad a pocital jsem,ze podle prvnich vysledku hlasovani se tam i pojede a rad bych se zucastnil. Pak koukam,ze termin sice ok,ale misto neznam a hlavne,nikdo prihlaseny. Na srazech totiz neni dulezite to,kde to je,co tam je za organizovanou zabavu,ale nejvice ze vseho to,co tam jede za lidi. Proto taky krome Mordu a Detenic byly nejlepsi srazy u Matala,na jeho prase nebo koleno rad pojedu vzdy,kdy mi to cas a okolnosti jen trochu dovoli.
Jak pise AC,potkal jsem za sest let v klubu spoustu super lidi,o kterych se nebojim rict,ze jsou to kamaradi a
Vubec z tohoto nevinim Bratna,vim,ze se stara a vymysli,ale cele je to nestastne pojate. Asi neni potreba vyhlasovat sraz rok dopredu,jak to tu i nekdy bylo,ale par mesicu predem je tu urcite nutnost,kazdy ma svoje plany. A urcite neni potreba vymyslet program,kdyz se sejde parta,vzdycky se to nejak rozjede...

To jsem se rozepsal,konec hlaseni... :lol:
jurasis

#57 Příspěvek od jurasis »

RuDoSh píše:Rada by měla zajistit bezchybný chod webu a s tím spojených věcí a na zbytek se vysrat, tak jak to bylo na začátku a fungovalo to. Klidně bych zrušil i členský poplatek, peněz na udržení klubu na pár let je a dává mi to větší smysl, než dotovat pijatiku pár lidem. Teoreticky by se ten chod měl zaplatit z reklam.

Souhlas, ale jen pokud bychom udržovali jen diskusní fórum jako doteď (což se přesvědčujeme, že už skoro umřelo nebo se řeší blbosti). Pak stačí web udržet z reklam (příjem na to je) a zrušit poplatky úplně (za poslední dva roky jsme je stejně významně snížili)...
Pokud ale chceme vytvořit pořádný portál s více možnostmi, pak se nám nějaká rezerva bude hodit, protože nevíme, co s tím přijde za starosti...
Rozpustit ty prachy postupně na provoz jde kdykoliv...:wink:

Ještě přidám dva postřehy:

Pokud někdo chce diskutovat na FB, ať si tam klidně diskutuje, není nic lepšího pro klubové stránky, než když se řešení zbytečných sraček přesune jinam... :wink: Už jen proto, že návštěvníky webu to nebude zbytečně otravovat...

Za druhé: příjem klubové kasy se od roku 2008 pořád snižuje (317, 305, 297, 225, 170, v tis. za kalendářní rok 2008 až 2012). Dříve v kase peníze chyběly, poslední tři roky v ní přebývají, takže jestli někdo mluví o rozhazování, tak to určitě neplatí o VR a usneseních VH za poslední 3 roky...

PS: mám pocit, že tahle debata už taky patří spíš do klubové sekce...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Trhyy

#58 Příspěvek od Trhyy »

Tak já myslim že do Vigvamu se moc lidem nechtělo z toho důvodu, že v Listopadu nebo kdy byl sraz kterej pořádal Břéťa kousek od Vigvamu a taky se jelo do Dětenic na program a na jídlo, tak mi přijde zbytečný pořádat sraz o 3 měsíce pozdějš na skoro stejnym místě a se stejnym programem.

U telefonátu kdy Kilča volal Bratnovi a údajně řikal že bude lepší Motobydlo než Vigvam jsem byl a rozhodně to nepodával tak jak píšeš, že je lepší jet na Motobydlo s cílem demolovat věci, ale že když se tam cokoli stane tak se to nebude tolik řešit, protože je tam majitel a obsluha naprosto v pohodě.

Řešit že někdo na sraze údajně odplomboval hasičáky a poškodil zeď a klub to musel platit mi přijde zcela zcestný, jednak sem nikde nečet že by se pořadatel ptal kdo to udělal a ať se přizná a hlavně co si pamatuju tak se na sraze v minulosti dělali daleko horší věci a nikdo to neřešil ( vysypanej práškovej hasičák na záchodě, vyplavenej hotel v beskydech apod. ), tak proč hned psát že někdo kdo údajně poškodí malbu na chodbě kazí práci a majetek ostatním a už neni na další akci vítanej ?

Jak to tak čtu, tak tady dost lidem vadí že se část účastnků srazu vožere a pak dělá trošku hluk a bordel. Ale ono jet na sraz, dát si kafe a jedno pivo a koukat v klubovejch prostorách hotelu na Top gear apod a v 11 jít spát neni moc zábavný celej víkend..., prostě ať se to někomu líbí nebo ne, zábavu na srazech jak už tu někdo zmínil dělá určitej počet lidí a dost lidí se k tomu pak přidá a to dělá ten sraz hezkym a nezapomenutelnym a to že se někdy u toho něco drobnýho zníčí nevidim jako problém, nikdo rozhodně nebude vzpomínat na víkend kdy se všichni účastníci srazu celej víkend dívali na Top gear, pili kafe a v 11 šli spát.....
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od RuDoSh »

Trhyy píše:Řešit že někdo na sraze údajně odplomboval hasičáky a poškodil zeď a klub to musel platit mi přijde zcela zcestný, jednak sem nikde nečet že by se pořadatel ptal kdo to udělal a ať se přizná a hlavně co si pamatuju tak se na sraze v minulosti dělali daleko horší věci a nikdo to neřešil ( vysypanej práškovej hasičák na záchodě, vyplavenej hotel v beskydech apod. ), tak proč hned psát že někdo kdo údajně poškodí malbu na chodbě kazí práci a majetek ostatním a už neni na další akci vítanej ?

Zcestné to není, protože škody neplatil klub jako v tomto případě...
Trhyy

#60 Příspěvek od Trhyy »

RuDoSh píše:
Trhyy píše:Řešit že někdo na sraze údajně odplomboval hasičáky a poškodil zeď a klub to musel platit mi přijde zcela zcestný, jednak sem nikde nečet že by se pořadatel ptal kdo to udělal a ať se přizná a hlavně co si pamatuju tak se na sraze v minulosti dělali daleko horší věci a nikdo to neřešil ( vysypanej práškovej hasičák na záchodě, vyplavenej hotel v beskydech apod. ), tak proč hned psát že někdo kdo údajně poškodí malbu na chodbě kazí práci a majetek ostatním a už neni na další akci vítanej ?

Zcestné to není, protože škody neplatil klub jako v tomto případě...

To já vim, ale kdyby se Bratn po loňskym zimáku ozval s dotazem kdo zníčil malbu a pojistky na hasičáku, tak by se dotyčný přiznali a klub to platit nemusel, když se to rozpočítalo na nás cca 10 co jsme tam nebyli uplně v klidu, tak 6stovek nikoho nezabije :wink:

A hlavně sem to ani nezmiňoval kvůli penězům, ale kvůli tomu že tady některý psali že je nebaví když určitá skupina lidí dělá trošku bordel a dělá blbý jméno BMW klubu, tak sem chtěl jenom připomenout že dřív se to dělo naprosto běžně a lidi jezdili a na ty srazy se v dobrym vzpomíná dodnes, takže v tom to nebude.
Odpovědět